Akbank Axess Kampanyası - Detay

31 Ağustos'a kadar Axess veya Wings kredi kartı sahibi olan her yeni kullanıcı 30 Kasım 2020'ye kadar market ve akaryakıt sektörlerinde 1000 TL ve üzeri harcamalarda ayda en az 100 TL toplamda 400 TL kaybolmayan chip-para kazanıyor!


Kampanya 22 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arası geçerlidir.

Akbank Axess Kampanya Detayları

Kampanya ilk kez Axess veya Wings kredi kartı başvurusu yapan kullanıcılar için 22 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arası geçerlidir.

20 Temmuzdan önce bireysel kredi kartı olan veya bireysel kredi kartı almış ve 20 Temmuz'dan sonra iptal eden kullanıcılar kampanyaya dahil değidir.

Free, Axess öğrenci, ticari, ek ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.

Akbank'ın tüm başvuru kanallarında (Akbank şubesi, Akbank ATM'leri, Akbank telefon bankacılığı..) Axess ve Wings kredi kartı başvuruları dahildir.

Kampanya sadece market ve akaryakıt sektöründe yapılacak işlemler için geçerlidir.

Kredi kartı başvurusu onaylanan Axess veya Wings kullanıcıları için harcamadan önce ILK yazıp 4566'ya sms göndererek kampanyaya katılım onayı kısa mesajından sonra kullanıma başlar.

2 gün içerisinde kazanılan chip-paralar karta yüklenecektir. İptal aşamasında kazanılan chip-para iptal edilir.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları