Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası - Detay

Axess'in başlatmış olduğu İndirim Tarifesi Kampanyası kapsamında müşterilerine yılda 600 TL indirim kazanma şansı sunuyor.Akaryakıt ve Market harcamalarınızdan yılda 600 TL?ye varan İNDİRİM devam ediyor


Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası

 Axess'in başlatmış olduğu İndirim Tarifesi Kampanyası kapsamında müşterilerine yılda 600 TL indirim kazanma şansı sunuyor.Akaryakıt ve Market harcamalarınızdan yılda 600 TL?ye varan İNDİRİM devam ediyor.Bu kampanya ile Akaryakıt ve Markette yapacağınız alışverişinizde %5 İndirim kazanacaksınız. Hem de sadece 12,90 TL tarife ücreti ile seçiminize göre, Akaryakıt veya Market alışverişinizde ayda 25TL, yılda 300TL?ye varan indirim fırsatı sunuyor.Ayrıca Markette İndirim Tarifesine hem Akaryakıtta İndirim Tarifesine kayıt olabilir 600 TL indirim kazanabilirsiniz. Akaryakıtta İndirim Tarifesine kaydolmak için BENZININD boşluk kartınızın son 4 hanesini yazıp 4566?ya gönderin.

Markette İndirim Tarifesine kaydolmak için MARKETIND boşluk kartınızın son 4 hanesini yazıp 4566?ya gönderin.Hemde 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi?ni arayarak detaylı bilgi alabilir ve dilediğiniz İndirim Tarifesi için kayıt olabilirsizin.

TARİFELERE KAYIT KOŞULLARI

İndirim Tarifesine Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess exi-26 asıl kart sahipleri kayıt olabilir. Ticari kartlar, Neo Kartlar ve ek kartlar İndirim Tarifesine kayıt olamamaktadır.
Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası kayıt olduktan sonra, kampanyaya kayıt olduğunuz asıl kartınız ve asıl kartınıza bağlı ek kart, Sanal kart, NFC ve NFC ek kartlarınız ile İndirim Tarifesinden faydalanabilirsiniz.
İndirim Tarifesine kayıt olmanız için aylık tarife ücreti kadar kullanılabilir limitinizin bulunması gerekmektedir.
Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası faydalanmak istediğiniz her bir kartınız için istediğiniz İndirim Tarifesine ayrı ayrı kayıt olmanız gerekmektedir.
İndirim Tarifeleri ile birlikte aynı anda Taksit Tarifesine de kayıt olabilirsiniz.
Mevcut İndirim Tarifeniz devam ederken aynı sektörde geçerli olan ikinci bir İndirim Tarifesine kayıt olmanız mümkün değildir. Örneğin Akaryakıtta %5 İndirim Tarifesinden iki adet satın almanız mümkün değildir.

TARİFELERE KAYIT
İndirim Tarifesine 444 25 25 Akbank Telefon Şubesini ve tüm Akbank Şubelerinden kayıt olabilirsiniz.
Akaryakıtta İndirim Tarifesine kaydolmak için BENZININD boşluk kartınızın son 4 hanesini yazıp 4566'ya gönderebilirsiniz.
Markette İndirim Tarifesine kaydolmak için MARKETIND boşluk kartınızın son 4 hanesini yazıp 4566'ya gönderebilirsiniz.
İndirim Tarifesine asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olması yeterlidir. SMS tutarı Turkcell müşterileri için 0.50 TL'dir; diğer GSM operatörü müşterileri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

TARİFE ÜCRETLERİ
Her bir İndirim Tarifesi'nin ücreti, bir yıl boyunca her ay 12,90 TL'dir (BSMV dahil).
Akaryakıtta İndirim ve Markette İndirim Tarifelerinden faydalanabilmek için ayrı ayrı ücret ödemeniz gerekmektedir.
Tarife ücreti bir yıl boyunca, her ay, kredi kartı hesap özetinize BSMV dahil olarak yansıtılacaktır.

TARİFELERDEN FAYDALANMA
Bu avantajlı Tarifeden Akaryakıt veya Market sektörlerinde yapacağınız (Axess Üye İşyeri olsun olmasın fark etmez) tüm alışverişlerinizden %5 indirim kazanabileceksiniz.
Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası ile tüm peşin ve faizsiz taksitli alışverişlerinizde indirim kazanabilirsiniz ancak faizli taksitli alışverişlerinizde indirim kazanmanız mümkün olmayacaktır.
Akaryakıtta İndirim Tarifesi ile tüm akaryakıt alışverişlerinizde yılda toplam 300 TL indirim kazanabilirsiniz.
Markette İndirim Tarifesi ile tüm market alışverişlerinizde yılda toplam 300 TL indirim kazanabilirsiniz.
Her iki kategorideki İndirim Tarifesine kayıt olmanız durumunda Akaryakıt ve Market alışverişlerinizde yılda toplam 600 TL indirim kazanabilirsiniz.
Her bir İndirim Tarifesi ile bir ay boyunca kazanabileceğiniz indirim tutarı 25 TL ile sınırlıdır.
Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası faydalandığınız alışverişleriniz hesap özetinizde orijinal işlem tutarı ile yer alacak, kazanılan indirim toplam hesap özeti borcunuzdan düşülecektir.
İndirim Tarifesinden faydalandığınız alışverişinizi iptal veya iade etmeniz durumunda alışverişinizin orijinal tutarı iade edilecek, kazanılan indirim tutarı ise geri alınacaktır.

TARİFEDEN ÇIKIŞ
Kaydolduğunuz  Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası herhangi bir kazanım sağlamamış olmak şartı ile 15 gün içerisinde çıkmanız durumunda Tarife Ücretinin iadesi yapılacaktır.
Kayıtlı olduğunuz tarifeden faydalanmaya başladıktan sonra, tarifenizden çıkmak istemeniz durumunda tarifenizin kalan aylarının Tarife Ücretini ödemeniz gerekmektedir.
İndirim Tarifeniz 1 yılın sonunda sona erecek ve otomatik olarak yenilenmeyecektir.  Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası faydalanmaya devam etmek için tekrar kayıt olmanız gerekmektedir.

TARİFELER İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER
Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası kayıt olduktan sonra Tarifenizi Taksit Tarifesi olarak değiştirmeniz mümkün değildir. Ancak iki tarifeye aynı anda kayıt olabilirsiniz.
İndirim Tarifesine kayıt olduktan sonra tüm kampanyalarımızdan faydalanmaya devam edeceksiniz.
Bu avantajlı kampanyadan faydalanılan alışverişlerinizde chip-para kazanımında bir değişiklik olmayacaktır Axess'den İndirim Tarifesi Kampanyası ile birlikte Fırsat Tarifelerden birine aynı anda kayıt olabilirsiniz.
Akbank T.A.S Taksit Tarifesi ile ilgili koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları