Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası - Detay

-30 Kasım tarihlerinde talimatlarınızı verin, FATURA yazıp 4566?ya gönderin, 1 yeni faturanız için 15 TL, 3 yeni faturanız için 50 TL , 6 ve daha fazla faturanız için tam 100 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayın.


Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası

Axess'in başlatmış olduğu Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası dahilinde tüm Axess ile vereceğiniz yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarınızından 100 TL?ye varan chip-paraaya sahip olabilirsiniz.Bu avantajlı kampanya kapsamında 1-30 Kasım tarihlerinde talimatlarınızı verin, FATURA yazıp 4566?ya gönderin, 1 yeni faturanız için 15 TL, 3 yeni faturanız için 50 TL , 6 ve daha fazla faturanız için tam 100 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayın.

Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası detayları:

Kampanya 1-30 Kasım 2013 tarihleri arasında geçerlidir.Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası Axess, FISH, Axess exi26, Carrefour Axess ve Free asıl kart sahipleri faydalanabilir.Free kartlar için kampanya ücretsizdir.

Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası kapsamında otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 1 yeni faturanız için 15 TL, 3 yeni faturanız için 50 TL, 6 ve daha fazla yeni faturanız için tam 100 TL chip-para kazanabilirsiniz.

Bu avantajlı kampanya  dahilinde bir müşterinin vereceği tüm otomatik fatura ödeme talimatlarından kazanabileceği ödül tutarı 100TL chip-para ile sınırlıdır.

Ödül kazanımı için 30 Kasım 2013?e kadar 4566?ya Fatura yazılarak gönderilmesi gerekmektedir.

Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 9 Aralık 2013 tarihleri arasında kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.Promosyon dahilinde kazanılan chip-paraların son kullanma tarihi 16 Aralık 2013?tür.

Ödül sadece yeni verilen talimatlar için yüklenecektir. Kredi kartından otomatik fatura ödeme talimatınıiptal edip yeniden talimat veren müşteriler ve hesaptan otomatik fatura ödeme talimatını iptal edip kredi kartından talimat veren müşteriler bu faturaları için promosyondan yararlanamayacaktır.

Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası yararlanan ve 12 ay içerisinde talimatını iptal eden kartlara yansıtılan chip-para ödül tutarı geri alınacaktır.Turkcell, Avea, Vodafone ve Superonline dışındaki ödenen faturalar için 50 Kuruş işlem ücreti yansıtılmaktadır.

Bu avantajlı kampanya 4566?ya kısa mesaj gönderen tüm operator aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım, Avea aboneleri için 0.5 TL (KDV ve ÖİV dahil), Turkcell aboneleri için 0.65 TL (KDV ve ÖİV dahil), Vodafone aboneleri için 0.4 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir. Avea, Turkcell ve Vodafone kampanya katılım ücretlendirmesinde meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.

Axess Fatura Talimatınıza 100TL Chip-Para Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları