Axess Fiat Fiorino Kampanyası - Detay

Axess'in başlatmış olduğu Fiat Fiorino Kampanyası kapsamında Axess'card kullanan müşterilerine Fiat Fiorino kazanma şansı sunuyor.


Axess Fiat Fiorino Kampanyası

Axess'in başlatmış olduğu Fiat Fiorino Kampanyası kapsamında Axess'card kullanan müşterilerine Fiat Fiorino kazanma şansı sunuyor.Üstelik bu kampanya ile festival süresinde Axess ile 25 TL ve üzeri harcama yapan müşterileri, 222 Fiat Fiorino'dan biri kazanma şansı yakalıyor.

Axess Fiat Fiorino Kampanyası Koşulları:

BAxessu avantajlı kampanya sayesinde Carrefour Axess, Axess exi26, Wings, Fish, Free ile Ankara ili ve ilçe sınırları içerisinde bulunan, banka kartı ve kredi kartı ile satış yapan tüm noktalardan yapacağınız alışverişlerden (akaryakıt harcamaları hariç) çekiliş hakkı kazanmış olacakdır.

Bu kampanya kapsamında her 25 TL'lik harcama 1 çekiliş hakkı verilecektir.Tek seferde 25 TL ve katları tutarında (her 25 TL ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan müşterilere hak ettikleri kadar katılım hakkı verilecektir.

Axess  Fiat Fiorino Kampanyası; nakit işlemler, nakit çekimler, puan/mil kullanılarak yapılan işlemler ve akaryakıt harcamaları dışındaki tüm işlemler dahildir.
Festival süresi 14 Haziran-07 Temmuz 2013 arası.

Milli Piyango Koşulları:
Ankara Shopping Fest Çekiliş Kampanyası, Ankara Ticaret Odası tarafından 14 Haziran-07 Temmuz 2013 tarihleri arasında Milli Piyango İdaresi?nin 28.05.2012 tarih 24951361-255.01.02/2210-5260 no?lu izniyle düzenlenmektedir.

Axess  Fiat Fiorino Kampanyası söz konusu tarihler arasında kampanyaya katılma taahhüdü veren AKBANK T.A.Ş.; ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.; ALTERNATİFBANK A.Ş; ANADOLUBANK A.Ş.; ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.; DENİZBANK A.Ş.; FİBABANKA A.Ş.; FİNANSBANK A.Ş.; GARANTİ BANKASI A.Ş.; HSBC BANK A.Ş.; ING BANK A.Ş.; KUVEYT TURK KATILIM BANKASI A.S.; ŞEKERBANK T.A.Ş.; T. HALK BANKASI A.Ş.; T. İŞ BANKASI A.Ş.; T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O.; T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.; TEKSTİL BANKASI A.Ş; TURKISH BANK A.Ş.; TURKLAND BANK A.Ş.; TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş.; TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş.; YAPI KREDİ BANKASI A.Ş.; BURGAN BANK A.Ş.?den alınmış banka kartı ve/veya kredi kartı ile Ankara ili ve ilçe sınırları içerisinde bulunan, banka kartı ve kredi kartı ile satış yapan tüm noktalardan tek seferde 25 TL ve katları tutarında (her 25 TL ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan(akaryakıt harcamaları hariç) bireysel müşterilere hak ettikleri kadar katılım hakkı verilecektir.

Kampanyaya; nakit işlemler, nakit çekimler, puan/mil kullanılarak yapılan işlemler dışındaki tüm işlemler dahildir.

Çekilişler; 24.07.2013 ve 25.07.2013 tarihlerinde saat 10:00?da ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi, ASF Çalışma Ofisi, Söğütözü Cad. No:1/A 06510 Çankaya Ankara adresinde halka açık şekilde yapılacaktır.

Axess  Fiat Fiorino Kampanyası 222 kişiye Fiat Fiorino 1.4 Combi Mix Euros Standart Beyaz Otomobil hediye edilecektir.Tahlihliler Listesi 30.07.2013 tarihlerinde Hürriyet Gazetesinde ilan edilecektir.Asil ve yedek talihlilere posta yolu ile tebligat yapılacaktır.

Kazananların en son başvuru tarihleri asiller için; 14.08.2013 yedekler için; 29.08.2013?dür.
18 yaşından küçükler, TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş çalışanları ve tüzel kişiler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar.Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları