Axess Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası - Detay

YENİYIL yazıp 4566?ya gönderin, kayıt olduktan sonra 31 Aralık?a kadar yapacağınız 50 TL ve üzeri peşin ve taksitli harcamalarınızda ödemesini yeni yıla erteleyin.


Axess Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası

Axess'in düzenlemiş olduğu Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası kapsamında tüm Yılbaşı harcamalarınızı Şubat 2014?te ödeyin. YENİYIL yazıp 4566?ya gönderin, kayıt olduktan sonra 31 Aralık?a kadar yapacağınız 50 TL ve üzeri peşin ve taksitli harcamalarınızda ödemesini yeni yıla erteleyin. Bu avantajlı kampanya sayesinde ödemelerinizi yeni yıla erteleyin rahat edin.Üstelik 50TL ve üzeri, tüm peşin veya taksitli alışverişler için geçerlidir.

Axess Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası detayları:

Bu avantajlı kampanya, 12-31 Aralık 2013 tarihleri arasında, 50TL ve üzeri, tüm peşin veya taksitli alışverişler için geçerlidir.

Axess Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası dahilinde yapılan tüm alışverişler 01 Şubat 2014?e ertelenecektir.

Promosyondan faydalanmaya başlamak için; asıl kart sahibinin YENİYIL yazıp 4566?ya bir defa SMS göndermesi gerekmektedir.

Kayıt olduktan sonra yapılan işlemler erteleme kampanyasından faydalabilir.

Akaryakıt ve Market harcamaları ile Free ve ticari kartlarla yapılan harcamalar promosyon dahil değildir.

Axess Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası kapsamında  Wings, Fish, Carrefour Axess ve Axess Exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri faydalanabilir.

SMS tutarı Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0.65 TL, Avea üyeleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Vodafone üyeleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir.

Axess Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası çıkmak için IPTAL YENİYIL yazıp 4566?ya gönderebilirsiniz.

Akbank T.A.Ş. promosyonu durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Axess Ödemelerinizi Erteleyin Kampanyası  hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları