Axess Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası - Detay

Sevgililer Gününe Özel 75 TL ve üzeri internet alışverişlerinizde %5 chip-para, toplam 50TL chip-para fırsatı Axess'te!


Axess Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası

Axess'in başlatmış olduğu Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası kapsamında Sevgililer Gününe Özel 75 TL ve üzeri internet alışverişlerinizde %5 chip-para, toplam 50TL chip-para fırsatı Axess'te.Hediyenizi internetten alın, çiçeğinizi internetten sipariş edin, 14 Şubat'a kadar 50 TL'ye varan chip-para kazanın.
Kazanmaya başlamak için ASK yazıp 4566'ya göndermeniz yeterli.

Axess Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası Detayları:

Promosyon 31 Ocak- 14 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerlidir. 14 Şubat 2014 saat 23:59? dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.Promosyon kapsamında, internet üzerinden yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişlerde, alışveriş tutarının %5?i chip-para olarak hediye edilecektir.

Axess Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası faydalanmaya başlamak için ASK yazarak 4566?ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kayıt olduktan sonraki işlemler promosyondan faydalanabilir.

Axess Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası dahil olan bir müşterinin bütün bireysel kredi kartları ile kazanabileceği toplam chip-para tutarı 50 TL chip-para ile sınırlıdır. Promosyondan kazanılan chip-paralar, harcamayı gerçekleştirdiğiniz kartınıza anında yüklenecektir.

Bu avantajlı promosyon 31 Ocak-7 Şubat arasında kazanılan chip-para 15 Şubat, 8- 14 Şubat arasında kazanılan chip-para 21 Şubat tarihine kadar Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.

Axess Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası Axess, Wings, Fish, Carrefour Axess, Axess exi26 asıl, ek, sanal kart sahipleri faydalanabilir. Free kart sahipleri, FREEASK yazıp 4566?ya SMS göndererek 1,9 TL ücretle kampanyaya dahil olabilir.

Yurtiçi ve yurtdışından yapılan peşin ve taksitli harcamalarda dahildir.Ticari kartlar ve mail order ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.

Promosyon asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı Turkcell müşterileri için KDV veÖİV dahil 0.65 TL, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir.

Akbank T.A.Ş. promosyon anyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.


Axess Sevgilier Günü 50TL chip-para Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları