Axess Taksitli Borç Transfer Kampanyası - Detay

Diğer banka kredi kartı borçlarınızı %0,89 faiz oranıyla Axess'inize aktarabilir, 9 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.


Axess Taksitli Borç Transfer Kampanyası

Axess'in başlatmış olduğu Taksitli Borç Transfer Kampanyası kapsamında Diğer banka kredi kartı borçlarınızı %0,89 faiz oranıyla Axess'inize aktarabilir, 9 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.

1.000 TL Taksitli Borç Transferi için Örnek Ödeme Tablosu


Taksitli Borç Transferi Tutarı 1.000 TL

Aylık Net Faiz Oranı %0,89

Taksit Sayısı 2,6,9

Aylık Taksit Tutarı 508 TL, 173 TL, 117 TL

Axess Taksitli Borç Transfer Kampanyası Detayları:

Promosyon dahilinde 2-9 ay arası taksit seçenekleriyle ile yapacağınız 20.000 TL'ye kadar Borç Transferleri için %0,89 faiz uygulanır.

Axess Taksitli Borç Transfer Kampanyası dahilinde Taksitli Borç Transferi tutarı üzerinden 9 aya kadar %6,5 oranında kampanya katılım ücreti alınır ve ilk işlemle beraber tek seferde ekstreye yansımaktadır.

Kullanılabilir limitiniz dahilinde en az 200 TL, en fazla 20.000 TL borç tutarı transfer edilebilir.

Aylık taksit tutarı kredi kartı ile yapılan diğer harcamalar gibi, her ay hesap kesim tarihinizde ekstrenize yansıtılır.

 Taksitlerinizi her ay ekstrede belirtilen son ödeme tarihine kadar ödeyebilirsiniz.Aylık taksit tutarlarına faiz, vergi ve fonlar dahildir.

Bu avantajlı kampanya kapsamında Taksitli Borç Transferi işlemleri haftaiçi 09:00-15:00 saatleri içerisinde gerçekleştirilmekte olup, bu saatler dışında ve resmi tatil günlerinde yapılan başvurular bir sonraki iş günü işleme alınmaktadır.

Axess Taksitli Borç Transfer Kampanyası ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihi arası ödenmemiş anapara üzerinden akdi faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari tutar üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan anapara tutarı üzerinden akdi faiz oranı işletilecektir.

Promosyon kapsamında taksitli borç transferi işlemlerinde işlemlerinde vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesinde bulunulabilir veya borçların tamamı erken ödenebilir. Bu durumda erken ödenen miktara ve gün sayısına göre faiz ve diğer maliyet unsurlarına ilişkin indirim yapılır. Erken ödeme için Akbank Şubeleri veya Akbank Telefon Şubesi kanallarından erken/kısmi ödeme işlemine ilişkin ayrıca talimat verilmesi gerekir.

Axess Taksitli Borç Transfer Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları