Axess?ten Bisu?ya Özel Kampanya - Detay

Bisu?da 45 TL ve üzeri alışverişlerinize özel %20 İNİRİM!


Axess Kampanyası

Bisu ile 45 TL ve üzeri alışverişlerinize %20, toplamda ise 90 TL indirim kazanabilirsiniz.

Kampanya Detayları

Akbank kredi kartı kullanıcıları Bisu uygulaması üzerinden mobil ödeme seçeneği ile tek seferde 45 TL ve üzeri su siparişi verdikleri takdirde %20 indirim kazanır.

Alışveriş esnasından sipariş bedeli tam olarak gözükür, indirimler ise ekstreye yansıtılır.

Bir müşteri kampanyadan, her ay tüm kartlarıyla en fazla 45 TL, kampanya süresince en fazla 90 TL indirim kazanabilecektir.

Bir müşterinin her ay 1 defa faydalanabileceği bu kampanyada ay döngüsü ilk alışverişten bağımsız her ayın 17?sinden sonra tamamlanacaktır.

Kullanıcının elinde boş damacana bulunmaması durumunda; depozito ücreti veya farklı marka damacana geçişlerinde değişim ücreti talep edilebilir.

Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess Business, Axess Kobi, Wings Business kredi kartları ve bu kartlara bağlı Akbank sanal kartları yararlanacaktır. Neo ve Bank'O Card Axess kampanyaya dahil değildir.


Diğer Axess Kampanyaları


Axess Ara Tatil Kampanyası

Axess Ara Tatil KampanyasıAxess kredi kartına özel ilk ara yıl tatilinde market, akaryakıt, seyehat, konaklama ve araç kiralama sektörlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemelerde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Axess D&R Kampanyası

Axess D&R KampanyasıAxess Mobil'e özel D&R mağazalarında %20 indirim var !...

Devamı...

Axess Kart Başvurusu Kampanyası

Axess Kart Başvurusu KampanyasıAxess kredi kartı başvurusu yapıp axess kart sahibi olanlara Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 veya Trendyol sitelerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL'lik chip para hediye!...

Devamı...

Axess Elektronik Eşya Kampanyası

Axess Elektronik Eşya KampanyasıAxess kredi kartı sahipleri elektronik eşya alımlarında yapacakları 200 TL ve üzeri ilk ödemelerinde 10, ikincide 15, üçüncüde 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL değerindeki chip para hediye ediyor!...

Devamı...

Tüm Axess Kampanyaları