E-bebek Oto Koltuğu indirim - Detay

E-bebek'in düzenlemiş olduğu Oto Koltuğu indirim avantajları sayesinde bebekler için Oto Koltuğu farklı marka ve modelleri ile çok cazip fiyatlarla satışa sunulmuştur.üstelik aldığınız Oto Koltuğundan kampanya sayesinde 100TL-150TL hediye çeki kazanma


E-bebek Oto Koltuğu indirim

E-bebek'in düzenlemiş olduğu Oto Koltuğu indirim avantajları sayesinde bebekler için Oto Koltuğu farklı marka ve modelleri ile çok cazip fiyatlarla satışa sunulmuştur.üstelik aldığınız Oto Koltuğundan kampanya sayesinde 100TL-150TL hediye çeki kazanmaya hak kazandırıyor.

E-bebek Oto Koltuğu indirim  ve indirimli ürünler için detaylı bilgiyi mağazalarımızda satış danışmanlarından ve 0216 325 11 11 no'lu telefondan müşteri hizmetleri temsilcisinden alabilirsiniz. Bize e-posta ile ulaşmak için 'Bize Ulaşın' sayfamızdaki formu doldurmanız yeterlidir.

E-bebek Oto Koltuğu indirim dahilinde yer alan ürünler stoklarla sınırlıdır.

Recaro Young Sport Oto Koltuğu Black

Marka: Recaro REC-2120766

Recaro oto koltuklarında 150 TL hediye çeki!

649,00 TL (KDV dahil)

Genel Özellikler:

Formula 1'in resmi koltuk üreticisi RECARO geliştirdiği benzersiz güvenlik sistemleriyle şimdi geleceğin pilotlarına da güvenli yolculuklar sunuyor.
Aston Martin, Audi, BMW, Ferrari, Ford, GM, Honda, Jaguar, Lamborghini, Mitsubishi, Opel, Porsche, Renault, Seat, Subaru, Suzuki, Toyota ve Volkswagen gibi önde gelen otomobil markalarının da koltuk üreticisi olan Recaro kalitesi ve üst düzey standartlarıyla sektörünün en büyük markası konumunda.
Diğer alternatif koltuk üreticilerinden ayrıldığı en önemli uzmanlığı yüksek hızlı taşıtlar içingeliştirdiği ve güvenliği arttırılmış koltuklardır.

Uzun Süre Kullanım:

İki grubun fonksiyonlarını da iÇinde barındıran Recaro Young Sport, 9-36 kg grubunda kullanım dönemleri süresince hep yüksek performans alabileceğiniz yegane üründür. Bu kategori iki grubun (9-18 kg ve 15-36 kg) birleştirilmesi sonucu oluştuğu içinve bebeğinizin gelişim döneminde ihtiyaçları sürekli değişebileceğinden, küçüklüğünde yüksek konfor ve güvenlik ön plandayken, büyüdüğünde hareket özgürlüğü ve konfor ön planda olacaktır. Recaro tüm bu isteklerinize kolaylıkla cevap verebilecektir.

Güvenlik:

Dünyada koltuk deyince akla gelen ilk marka olan Recaro geliştirdiği kusursuz güvenlik anlayışına artık çocuk koltuklarında da sahip olabilirsiniz.
recaro guvenlik kalite belgeleri recaro guvenlik kalite belgeleri recaro guvenlik kalite belgeleri

Kolay Montaj:

Standart 3 nokta emniyet kemeriyle 10 saniyede monte edilebilir. Kemeri iki noktada sabitleyen kilit mekanizmasıyla maksimum güvenlik sağlar. Ayrıca oturma ünitesinin altında bulunan gerdirme aparatıyla montaj sırasında kemerde herhangi bir boşluk olmayacaktır.

Özel Güvenlik Sistemleri:

Tüm Recaro ürünlerinin kenarında görebileceğiniz kırmızı ASP(Advanced Side Protection) etiketleri yine Recaro'nun güvenlik anlayışını gösterir. Yan darbelere karşı özel olarak geliştirilmiş olan bu sistem koltuğun iÇindeki geliştirilmiş darbe emici hava kabarcıklı köpük yapısının çocuğu daha iyi koruyacak şekilde tasarlanmasını ifade eder.
recaro ozel guvenlik sistemi

Konfor:
Otomotiv sektöründeki Popülaritesi'nin temel etkenlerinden biride güvenlik anlayışının yanında kullanıcıya sağladığı konfordur.

Destek Minderi:
Olası sarsıntılarda yada viraj ve dönemeçlerde oluşabilecek zararı azaltmak içinbebeğinizi koltuk içerisinde hareket etmesini sınırlamaktadır. Bebeğiniz yeterli yetişkinliğe geldiğinde kolayca destek minderini iptal edebilirsiniz.

İç ped:
Kullanıcının vücut şeklini koruyan, ısı ve ağırlığa duyarlı olarak vücudun şeklini alan akıllı sünger sistemi(viskolex)sayesinde kan dolaşımını hızlandırır ve yolculuk sırasında oluşabilecek uyuşuklukları engeller.

Ayarlanabilir 5 Nokta Kemer Sistemi: Koltuk içerisinde bebeğinizin güvenliğini sağlayan en önemli fonksiyonlardan biridir. Oturma bölümünde kontrolün ebeveyn de olması içingizlenmiş olan düğme ile kemer uzunluğunu kolayca ayarlayabilirsiniz. Seyahat sırasında kemerin çok gevşek olmaması ve bebeğinizi iyice sarması gerekir.

Yatış Pozisyonu:
Oturma ünitesinin altında bulunan kemer boşluğunu alıcı aparat aynı zamanda da ürüne yatış eğimi verebiliyor. Uzun yolculuklar yapıyorsanız ya da bebeğiniz araç iÇinde sık sık uyuyorsa yatış fonksiyonuyla bebeğinizle çok daha konforlu ve rahat bir yolculuk yapabilirsiniz.

Baş Desteği:
Bebeğinizin gelişimine paralel boy uzunluğuna göre 8 kademe ayarlanabilir, darbe emici köpüklü baş desteği, bebeğinizin uyku esnasında başının düşmesini engeller ayrıca olası bir sarsıntıda bebeğinizin kafa ve boyun kısmına gelebilecek zararlarda maksimum koruma sağlar. Koltuğun arka kısmında bulunan sarı renkli halkayı çekerek baş desteği yükseklik ayarını yapabilirsiniz. recaro bas destegı

Microfiber kumaş: Nefes aldırabilir Microfiber kumaş özelliğiyle terletme oranı standart kumaşlara kıyasla oldukça düşüktür. Ayrıca yumuşak dokusu ve canlı görüntüsüyle estetik duyularınıza da hitap edecektir.

Hava Sirkülasyon Sistemi:
Yine terlemeyi azaltmak içintasarlanmış RECARO Air Circulation System ile optimal hava sirkülasyonunu sağlar.

Kolay Temizlik ve Şık Kumaş: Yenilikçi ve modaya uygun tasarlanmış kumaş yapısı koltuğa araç içerisinde şık bir görüntü katıyor. Ayrıca uzun süre canlılığını korur ve yıpranmaya dayanıklıdır. Temizlenmesi de oldukça kolaydır. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir.

Garanti Süresi:
Tüm Recaro ürünlerinde 2 yıl garanti vardır.

Kalite Belgeleri: ECE 44/04 TÜV


Ölçüleri:
48 x 47 x 60
Ağırlık: 8,2
Markanın ait olduğu ülke:
Almanya
Üretim Yeri: Almanya


Diğer Ebebek Kampanyaları


ebebek baby&me %30 İndirim Kampanyası

ebebek baby&me %30 İndirim Kampanyasıebebek baby&me markalı Bebek Bezlerinde 2. Üründe %30 İndirim fırsatı sizlerle....

Devamı...

E-bebek Kampanyası

E-bebek Kampanyası E-bebek?te, Aralık ayı sonuna kadar geçerli Bebek bezi indirimini duymayan kalmasın! ...

Devamı...

E-bebek ?Bebek Arabası? Kampanyası

E-bebek ?Bebek Arabası? KampanyasıE-bebek?te Liqou Travel Sistem bebek arabasının %56 indirim ile 1.799.00 TL yerine 799.00 TL?ye geldiğini biliyor muydunuz?...

Devamı...

E-Bebek Kanguru Kampanyası!

E-Bebek Kanguru Kampanyası!Bu kampanya kaçmaz. E bebek?te The Baba Sling Kanguru 199,90 TL yerine yalnızca 99,90 TL!...

Devamı...

Tüm Ebebek Kampanyaları