Enerjisa Turkcell İşletmelere Avantajlı Elektrik Fırsatı - Detay

Enerjisa Turkcell İşletmelere Avantajlı Elektrik Fırsatı iş birliği ile hem işletmeniz hem haneleriniz için 1 yıl boyunca indirimli ve zamlanmayan sabit tarifeli elektriğinizi kullanabilirsiniz.


Enerjisa Turkcell İşletmelere Avantajlı Elektrik Fırsatı

Enerjisa'ın Turkcell ile ortaklaşa başlatmış oldukları İşletmelere Avantajlı Elektrik Fırsat kampanyası kapsamında iş birliği ile hem işletmeniz hem haneleriniz için 1 yıl boyunca indirimli ve zamlanmayan sabit tarifeli elektriğinizi kullanabilirsiniz. Bu avantajlı kampanyaya katılmak için 31 Aralık 2015 tarihine kadar başvurabilirsiniz.

Enerjisa Turkcell İşletmelere Avantajlı Elektrik Fırsat detayları


Promosyon aylık 130 TL ve üzeri elektrik faturası ödediği için ?serbest tüketici?olma hakkını elde etmiş olan aboneleri için geçerlidir.

Yıllık tüketimi 400.000 kWh üzerindeki ticarethane ve sanayi tarifesi aboneleri için tüketim analizi yapılacak olup, bu analiz sonucuna göre teklif belirlenecek ve müşteri ile temasa geçilecektir.

Promosyon yararlanmak için ISTEKAZAN yazıp 2222?ye mesaj atarak alacağınız şifre ile 444 4 371 numaralı Enerjisa çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Enerjisa Turkcell İşletmelere Avantajlı Elektrik Fırsatı geçişi kabul ettiğiniz takdirde işlemleriniz Enerjisa tarafından tamamlanacaktır.

Promosyon katıldığınız tarihten itibaren, 1 yıl boyunca elektrik birim fiyatda değişiklik olmayacak, zamlardan etkilenmeyecektir.

2222?ye mesaj gönderimi 1 SMS olarak ücretlendirilmektedir. Promosyon 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerlidir.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları