Finans Bank 444cicek.com Kampanyası - Detay

Finans Bank 444cicek.com internet sitesinden yapacağınız meyve sepeti hariç harcamalarınızda anında %15 indirim fırsatından faydalanabilirsiniz..


Finans Bank 444cicek.com Kampanyası

Finans Bank'ın düzenlemiş olduğu 444cicek.com Fırsatı İndirim Fırsatı kampanya Bireysel İnternet Şubesi'nden.2-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Finans bank Bireysel İnternet Şubesi'ne ilk kez giriş yapın, SMS ile 2 gün içinde gönderilen kampanya kodu ile aynı tarihler arasında 444cicek.com internet sitesinden yapacağınız meyve sepeti hariç harcamalarınızda anında %15 indirim fırsatından faydalanabilirsiniz..

Finans Bank 444cicek.com Kampanyası Koşulları

Kampanya yalnızca Bireysel İnternet Şubesi'ne ilk kez giriş yapan müşteriler için geçerlidir.

2-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Finans Bank Bireysel İnternet Şubesi'ne ilk girişinizin ardından bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonunuza 2 gün içinde SMS ile bildirilecek kampanya kodu, 444cicek.com da aynı tarihler arasında geçerlidir.

Promosyon çiçek, kek-kurabiye ve çikolata ürünlerinde geçerli olup, meyve sepetinde geçerli değildir.

444cicek.com sipariş ekranında yer alan "Avantaj Şifresi" alanına şifrenizi yazarak ya da 444 24 23 numaralı 444cicek.com çağrı merkezini arayarak şifrenizi müşteri temsilcilerine iletebilir ve kampanyamızdan faydalanabilirsiniz.

Özel günlerde yaşanan yoğunluk nedeniyle 444cicek.com sipariş taleplerini durdurma hakkına sahiptir.

Gönderimler 444cicek.com'un Türkiye genelinde gönderim yaptığı iller için geçerlidir.

Bir alışveriş için yalnızca bir kere kampanya kodu kullanılabilir. Bir kullanıcı promosyon indiriminden yalnızca birkaç kez faydalanabilir.

Bu kampanyalar sadece Finans bank bireysel müşterileri için geçerlidir. KOBİ İnternet Şubesine, Kurumsal İnternet Şubesine ve finans bank.enpara.com'a yapılacak olan girişler kampanyaya dâhil değildir.

İade yapıldığı durumda işlem; uygulanan indirim tutarının ardından ödenen tutar üzerinden gerçekleştirilir.

Finans bank 444cicek.com Kampanyası yararlanmak için alınan kodun aynı anda ya da aynı günde kullanılması zorunlu değildir.

Bu promosyon firmanın diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

İndirim harcamalarda anında gerçekleşecektir.

Kupon kodları paraya çevrilemez.

Kullanım süresi dolan kupon kodları yenileri ile değiştirilemez.

Finans bank 444cicek.com Fırsatı yararlanan müşteriler kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

Finans bank promosyon koşullarında değişiklik yapma ve durdurma hakkını saklı tutar.

Firmaların özel günler sebebiyle yaşayacakları yoğunluk sebebiyle oluşabilecek teslimat gecikmelerinden Finansbank sorumlu değildir.
Ürünlerin bedeli, teslimdeki kusur ve değişiklikler, gecikme veya kullanımı sırasında ortaya çıkabilecek sorunlar garanti, iade, değişim, ayıp gibi hususlar nedeniyle Finans bank'ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Finansbank 444cicek.com Fırsatı Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları