Finansbank'dan Aksa Elektrik Ödemelerinde İndirim Kampanyası - Detay

Aksa Elektrik faturalarını Finansbank aracılığıyla ödeyen kazanıyor Aksa Elektrik faturalarınızı Finansbank Aracılığıyla Ödeyerek İndirim Kazanma Fırsatından faydalanabilirsiniz.


Finansbank'dan Aksa Elektrik Ödemelerinde İndirim Kampanyası

Finansbank'ın düzenlemiş olduğu Aksa Elektrik Ödemelerinde İndirim Kampanyası kapsamında Aksa Elektrik faturalarını
Finansbank aracılığıyla ödeyen kazanıyor Aksa Elektrik faturalarınızı Finansbank Aracılığıyla Ödeyerek İndirim Kazanma Fırsatından faydalanabilirsiniz.

Üstelik Bu kampanyadan şimdi Ticarethane sahibi serbest tüketici statüsündeki kuruluşlar Mesken sahibi serbest tüketiciler'de faydalanabilir.

Yıllık tüketiminiz minimum 5.000 kWsa ise, bir başka deyişle, yaklaşık olarak aylık ortalama 150 TL elektrik faturası ödüyorsanız, aylık 2500 TL'ye kadar ki faturalarınız için Aksa Elektrik'ten indirimli elektrik hizmeti almak için başvuru yapabilirsiniz.

Aksa Elektrik ile 1, 2 veya 3 senelik sözleşme yaptığınız takdirde sözleşmeniz boyunca %10* oranında indirimden yararlanırsınız.

Finansbank'dan Aksa Elektrik Ödemelerinde İndirim Kampanyası kapsamında indirimler faturalardaki Kayıp Kaçak Bedeli düşüldükten sonra kalan Aktif Enerji Bedeli üzerinden hesaplanır.Mevcutta Aksa ile sözleşmesi olan ve bu faturası için otomatik ödeme ya da Finansbank DBS sistemi ile ödemek için talimat vermiş olan müşteriler indirim kampanyasına dahil değildir.

Aşağıdaki linki tıklayarak Aksa Elektrik kurumsal sayfasına giriş yapın.Elektronik posta adresinize veya cep telefonunuza SMS ile gönderilecek olan şifreyi kullanarak başvuru formunuzu doldurun.

İndirimli elektrik hizmeti almak için tıklayınız.Doldurduğunuz bilgilerle hazırlanan sözleşme, imzanızın alınması için Aksa Elektrik tarafından başvuru bilgilerinde belirttiğiniz adresinize ulaştırılacaktır.

Finansbank'dan Aksa Elektrik Ödemelerinde İndirim Kampanyası için Başvurunuz onaylandığı takdirde Aksa Elektrik tarafından bilgilendirileceksiniz.Ödemelerinizi Finansbank Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile gerçekleştirmek ya da Otomatik Ödeme Talimatı vermek için ilk Aksa Elektrik faturanızda yer alan sayaç ID numarasını bankamıza bildirmeniz yeterlidir.

Finansbank Doğrudan Borçlandırma Sistemi aracılığıyla faturalarınızı ödeyebilirsiniz.Doğrudan Borçlandırma Sistemi'nin
DBS ile bayi olarak ödemelerinizi kolayca takip edebilirsiniz.

Hesaplarınızda faturaları karşılayacak kadar tutar veya kredi limiti bulunduğu takdirde sistem fatura ödemelerinizi otomatik olarak gerçekleştirir.Doğrudan Borçlandırma Sistemi'ne dahil olmak için sizi en yakın Finansbank Şubesine bekliyoruz.

Otomatik ödeme talimatı vererek Aksa Elektrik faturalarınızı hesabınızdan ya da bireysel kredi kartınızdan otomatik olarak ödeyebilirsiniz.

Finansbank'dan Aksa Elektrik Ödemelerinde İndirim Kampanyası hakkında bilgi almak için;

Otomatik ödeme talimatını aşağıdaki kanallar aracılığı ile verebilirsiniz.
Tüm Finansbank Şubeleri
Finansbank İnternet Şubesi
0850 222 0 900 Telefon Bankacılığı

Finansbank'dan Aksa Elektrik Ödemelerinde İndirim Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları