Finansbank Kasım Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası - Detay

1 Kasım-31 Aralık 2014 arasında CardFinans kredi kartları ile anlaşmalı Bridgestone üye işyerlerinde Finansbank POS'larından yapılacak 2-4 arası taksitli alışverişlerde +5 taksit fırsatı sunuyor.


Finansbank  Kasım Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

Finansbank 'un başlatmış olduğu Kasım Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası kapsamında Finansbank  kartınızdan vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatına 10 TL, toplamda 50 TL'ye varan Finansbank puan fırsatı sunuyor.1 ? 30 Kasım 2014 tarihleri arasında müşterileri bireysel vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartından verdikleri, her yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, maksimum 50 TL değerinde puan kazanacaklardır.

Finansbank  Kasım Fatura Ödeme Talimatı Kampanya Detayı

Promosyon dahilinde bireysel vadesiz mevduat hesabından veya bireysel kredi kartından bireysel kredi kartından verilen talimatlar değerlendirilecektir. Promosyon bireysel kredi kartından verilecek HGS talimatları da dahildir.

Finansbank  Kasım Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası boyunca verilen her talimat için 1 Kasım ? 31 Aralık 2014 tarihleri arası en az 1 kez ödeme yapılmış ve 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

Promosyon dahilinde kazanılan puanlar 15 Ocak 2014 tarihinde bireysel kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Ödüllendirme yapılabilmesi için müşterinin en az 1 tane  kullanıma açık bireysel kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Finansbank  Kasım Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura veya HGS talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan veya kredi kartına verilen fatura talimatı veya HGS iptal edilip hesaptan bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.

Müşterilleri, promosyon döneminde aynı üyeleri numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.

Promosyon döneminden en fazla üç ay öncesine kadar iptal edilmiş fatura ödeme veya HGS talimatlarının, promosyon dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.


Finansbank  Kasım Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası hakkında detaylı bilgi için
Tıklayınız


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları