FinansBank Ramazan Kampanyası - Detay

CardFinans ile tek seferde yapılacak 4 adet 75 TL ve üzeri gıda alışverişine 75 TL ParaPuan anında hediye


FinansBank Ramazan Kampanyası

FinansBank'ın düzenlemiş olduğu Ramazan Kampanyası sayesinde bu Ramazan'da Herkese Bi' CardFinans Lazım çünki inanılmaz ParaPuanlar kazandırmaya devam ediyor.5 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında kampanyaya kaydolduktan sonra CardFinans ile tek seferde yapılacak 4 adet 75 TL ve üzeri gıda alışverişine 75 TL ParaPuan anında hediye.FinansBank Ramazan Kampanyasına kayıt için RAMAZAN yazıp 2273'e göndermeniz yeterli.

Kampanya Koşulları

FinansBank Ramazan Kampanyasından yararlanmak için öncelikle 5 Temmuz - 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında kayıt olunması gerekmektedir. Kampanyaya katılım ücretsiz olup 0850 222 0 900, IVR veya SMS kanalları ile kayıt olunabilir. SMS ile kaydolmak için RAMAZAN yazıp 2273'e gönderilmelidir.

SMS gönderimi Bankamızda kayıtlı cep telefonundan yapılmalıdır, aksi takdirde kayıt olunamamaktadır. Kayıt SMS'inin ardından gelecek teyit SMS'inden sonra yapılacak harcamalar kampanya kapsamında sayılacaktır.

FinansBank Ramazan Kampanyasına kayıt olunduktan sonra 11 Ağustos'a kadar yapılacak 75 TL ve üzeri işlemler kampanya kapsamında sayılacaktır.

FinansBank Ramazan Kampanyası kapsamında tek seferde yapılacak 75 TL ve üzeri tek çekim gıda harcamaları dikkate alınacaktır. Gıda sektöründe 4 adet 75 TL ve üzeri alışverişe 75 TL değerinde ParaPuan verilecektir. 75 TL ve üzeri harcamaların Finansbank POS'larından (yani üye işyerlerinden) yapılma zorunluluğu yoktur.

Kazanılan ParaPuan'lar en son alışveriş yapılan kredi kartına yüklenecek olup 21 Ağustos'a kadar kullanılmayan ParaPuan'lar 22 Ağustos'ta geri alınacaktır.

Kampanyaya gıda sektöründe hizmet veren market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri Finansbank üye kuruluşu olan veya olmayan tüm işyerleri dahildir. Restoran harcamaları kampanya kapsamında değildir.
İnternetten ve mail order ile gıda sektöründen yapılacak harcamalar kampanyaya dahildir.

Aynı gün içinde aynı iş yerinde birden fazla alışveriş yapıldığı durumda ilk yapılan 75 TL ve üzeri gıda alışverişi kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Finans Bank Ramazan Kampanyası süresince ek kartlar da dahil tüm bireysel kredi kartları ile yapılacak gıda alışverişleri dikkate alınacaktır.

Ek kartlarla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan'lar asıl karta yüklenecektir.

Taksitli veya ParaPuan'larla yapılacak işlemler ve yurtdışı harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Banka kartları ve ticari kredi kartları hariçtir.

Başka banka POS'u kullanılarak yapılacak alışverişlerden kazanılacak ParaPuan karşı bankadan işlem provizyonunun bankamıza ulaşması sonrasında kartınıza yüklenecektir.

FinansBank Ramazan Kampanyası müşteri bazında olup, müşterilerin tüm bireysel kredi kartları ile yapacağı gıda alışverişleri kampanya kapsamında sayılacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 75 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

Kazanılan ParaPuan'lar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

FinansBank Ramazan Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları