Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası - Detay

01 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında promosyon kaydolduktan sonra yapacağınız 50 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik ve restoran harcamalarınızda %10 ParaPuan Promosyon dahilinde maksimum 50 TL ParaPuan kazanabilirsiniz.


Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası

Finansbank'ın başlatmış olduğu Sevgililer Günü Kampanyası kapsamında Finansbank Bireysel Kredi Kartları ile 01 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında promosyon kaydolduktan sonra yapacağınız 50 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik ve restoran harcamalarınızda %10 ParaPuan Promosyon dahilinde maksimum 50 TL ParaPuan kazanabilirsiniz. Kayıt için SEVGI yazıp 2273'e gönderip kampanya kapsamına dahil olabilirsiniz.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası Detayları

Bu avantajlı promosyon kapsamında 01 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında promosyon kayıt olunmalıdır.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası kayıt 0850 222 0 900 ve SMS kanalları ile olacaktır. SMS ile kayıt için "SEVGI" yazıp 2273'e gönderilmelidir.

Bu avantajlı promosyon kayıt olduktan sonra bireysel kredi kartı ile yapılacak 50 TL ve üzeri her giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik ve restoran harcamasına %10 ParaPuan verilecektir.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası kapsamında kazanılan puanlar işlem sonrası otomatik yüklenecek olup ParaPuan son kullanım tarihi 10 Mart'tır.

Bu avantajlı kampanya kapsamında bir müşteri kampanya kapsamında asıl ve ek kartları dahil en fazla 50 TL ParaPuan kazanabilecektir.

Harcamalardan kazanılan ParaPuanlar işlem anında kredi kartına yüklenecektir.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası ilgili sektörlerdeki Finansbank üye işyeri olan ve olmayan tüm iş yerleri ile taksitli ve taksitsiz tüm harcamalar dahildir.

ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler promosyon dahil değildir.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası ile Banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan ParaPuan'lar değerli kullanılamayacaktır.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Bu avantajlı kampanya katılmak için SMS gönderimi Bankaya kayıtlı cep telefonu numarasından yapılmaktadır, aksi takdirde kayıt olunamamaktadır. Kayıt SMS'inin ardından gelecek teyit SMS'inden sonra yapılacak harcamalar kampanya dahilinde sayılacaktır.

Promosyon kapsamında koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları