Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası - Detay

Finansbank bireysel kredi kartları ve banka kartları ile giyim, kozmetik ve kuyum sektörlerinde tek seferde yapılacak 100 TL ve üzerindeki harcamalara çekilişle iPad Air, iPhone 6 ve MacBook Pro kazanma fırsatı sunuyor.


Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası


Finansbank'ın başlatmış olduğu Sevgililer Günü Kampanyası kapsamında 27 Ocak - 14 Şubat 2015 arasında Finansbank bireysel kredi kartları ve banka kartları ile giyim, kozmetik ve kuyum sektörlerinde tek seferde yapılacak 100 TL ve üzerindeki harcamalara çekilişle iPad Air, iPhone 6 ve MacBook Pro kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Hemde her 100TL'ye 1 çekiliş hakkı sunuyor.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanya Detayları

Bu avantajlı kampanya kapsamında 27/01/2015 (Saat 00:01) - 14/02/2015 (Saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası tarihleri arasında; Türkiye genelinde Finansbank Bireysel Kredi Kartları ve Banka kartlarının kullanımını arttırmak amacıyla ,tüm Finansbank Bireysel Kredi Kartları ve tüm Finansbank Bireysel Banka kartları ile Giyim, Kozmetik ve Kuyum ektörlerinde tek seferde 100 TL ve katları tutarında yapılacak harcamalarda çekiliş hakkı verilecektir.

Promosyon bireysel müşterilere yöneliktir.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası Çekiliş sonucunda ; 5 tane APPLE NB MACBOOK PRO MD101TU/A i5 4G 500G 13.3 BİLGİSAYAR,5 Adet APPLE İPHONE 6 16 GB SİLVER  ,5 Adet İPAD AİR 16 GB WİFİ TABLET ,50 Adet Sevgililer Günü Kek Çiçeği verilecektir.

Çekiliş 23/02/2015 tarihinde, saat 12:00 de Akro Tanıtım Org. -Toplantı Salonu Çınar sk.No.15 4.Levent Beşiktaş -İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır.

Bir kişi, birden fazla ikramiye kazanamaz.

Finansbank A.Ş. ve İştiraklerinde çalışanları ve 18 yaşından küçükler promosyon katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Promosyon dönemi içinde tüm Finansbank bireysel kredi kartları ve tüm Finansbank Bireysel banka kartları ile yapılan harcamalar çekilişe dahil edilecektir.

İşlem iadelerinde çekiliş hakkı iptal edilecektir.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Promosyon kapsamında posta yoluyla tebligat yapılacaktır.

Finansbank Sevgililer Günü Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları