Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası - Detay

Finansbank'in düzenlemiş olduğu yurtdışı çekiliş kampanyası kapsamında Avrupa ve Amerika'dan sonra 3. Durağımız Asya...


Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası

Finansbank'in düzenlemiş olduğu yurtdışı çekiliş kampanyası kapsamında Avrupa ve Amerika'dan sonra 3. Durağımız Asya bu kampanyadan faydalanmak isteyenler elini çabuk tutmaları gerekir çünkü 1 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında Finansbank Bireysel İnternet / Cep Şubesi veya Kart İşlemlerim'e giriş yapın, Maldivler seyahatine katılacak 5 şanslı çiftten biri olmak için 1 çekiliş hakkı kazanın.Hemde Bireysel İnternet Şubesi veya Bireysel Cep Şubesi'nden finansal işlem yaparak 4 çekiliş hakkı daha kazanma şansı yakalayacak.

Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası Detayları

Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası katılım 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Ayrıca başvuru yapılmasına gerek yoktur.Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası bireysel internet/cep şubesi'ne giriş için müşteri numaranızı veya şifrenizi unutursanız Anında Şifre'den tekrar alabilirsin

Çekiliş hakkı kazanabilmek için müşteri numarası ve şifresi ile Bireysel İnternet/Cep Şubesi'ne veya kart numarası ve şifresi ile Kart İşlemlerim'e girilmesi yeterlidir. iz.

Bu piyango Finansbank A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi'nin 26/06/2013 tarih ve 40453693 -255.01.02/2548-6200 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
01.07.2013 (Saat: 00.01) - 30.09.2013 (Saat 23.59) tarihleri arasında finansbank web sitesi (ücretsiz) adresinden Kullanıcı Adı ve İnternet Şifresiyle Bireysel İnternet Şubesi'ne veya Bireysel Cep Şubesi'ne veya Kart İşlemlerim'e giriş yapan bireysel müşterilere 1 çekiliş hakkı verilecektir.

 Aynı zamanda Finansbank Bireysel İnternet Şubesi veya Finansbank Bireysel Cep Şubesi'ne giriş yaparak herhangi bir finansal işlem yapan (Finansbank'a para transferi, fatura ödemeleri, devlet ödemeleri, kurum ödemeleri, kredi kartı ödeme, kredi ödeme, döviz alış, döviz satış, çapraz döviz işlemleri) bireysel müşteriler ise 4 çekiliş hakkı kazanacaktır. Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası katılım 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Talihliler 10.10.2013 tarihinde saat 11:30'da Finansbank A.Ş. Büyükdere Cad. No: 129 Mecidiyeköy/ İSTANBUL (Finansbank Genel Müdürlüğü giriş salonu) adresinde noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecektir.

Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası genelinde yapılacak olan çekilişte 5 kişi çift kişilik Maldivlerde THY ile İstanbul - Maldivler - İstanbul arası ekonomi sınıf uçak bileti, havaalanı - otel - havaalanı arası özel uçak ile transferler, 5 yıldızlı Hilton Maldives IruFushi Resort & Spa Otel'de 5 gece oda - kahvaltı konaklama, Öğle ve akşam yemekleri dahil seyahat verilecektir. Seyahat İstanbul'da başlar ve İstanbul'da biter.

Finansbank yurtdışı çekiliş kampanyası ile seyahat 06.01.2014 tarihinde başlayacak ve 11.01.2014 tarihinde sona erecektir. Seyahat çift kişiliktir. Vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir. Talihlinin İstanbul'a kadar olan ulaşımı ve şahsi harcamaları talihliye aittir.

Finansbank Yurtdışı Çekiliş Kampanyası kapsamında kazanan talihliler 14.10.2013 tarihinde Güneş gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 26.10.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 10.11.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez.Bu avantajlı kampanya çekilişe 18 yaşından küçükler ile Finansbank A.Ş. ve İştiraklerinde çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.

İkramiyeye konu olan ödül ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredilemez, nakde çevrilemez. Bu promosyona katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.


Diğer Finansbank Kampanyaları


Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 Kampanyası

Finansbank?dan Samsung Galaxy Note8 KampanyasıFinansbank cep şubesine giriş yapan herkesin çekilişte 8 adet Samsung Galaxy Note8 cep teleonundan birini kazanma şansı var!...

Devamı...

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!

Finansbank POS'larında 75 TL ve üzeri 3 yakıt alışverişine 25 TL Yakıt Puan!QNB Finansbank POS'larından yapacağınız benzin ve motorin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz toplam 25 TL değerinde yakit puan hediye!...

Devamı...

FinansBank Yılbaşı Fırsatı

FinansBank Yılbaşı Fırsatı14 -21 Ocak 2015 arası hepsiburada.com'dan belirli ürünlerde tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilecek 25 TL değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor....

Devamı...

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı

FinasBank Carfinas Alışveriş Fırsatı10 Şubat - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartı sahibi olan aboneleri 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerinde asgari borcunu gecikmesiz ödediği sürece, kalan bakiyeye ?Sıfır? harcamalarda faizi fırsatından yararlanabilir....

Devamı...

Tüm Finansbank Kampanyaları