Garanti Bahar Milleri Kampanyası - Detay

13 Mart -15 Nisan arasında Miles&Smiles kredi kartınızla 150 TL ve üzerinde yapacağınız her Giyim, Market, Kozmetik harcamalarınıda ekstra 150, toplamda 1.500 fırsatı sunuyor.


Garanti Bahar Milleri Kampanyası

Garanti Bankası'ın başlatmış olduğu Bahar Milleri Kampanyası kapsamında 13 Mart -15 Nisan arasında Miles&Smiles kredi kartınızla 150 TL ve üzerinde yapacağınız her Giyim, Market, Kozmetik harcamalarınıda ekstra 150, toplamda 1.500 fırsatı sunuyor. İlk harcamanızdan önce Mil yazın 3340?a gönderek bu avantajlı kampanyaya katılabilirsiniz.

Garanti Bahar Milleri Kampanya Detayları

Bu avantajlı promosyon kapsamında 13 Mart -15 Nisan 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Promosyon katılmak için ilk harcamadan önce MIL yazarak, bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından 3340?a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Promosyon tüm Miles&Smiles kredi kartları dahildir.

Garanti Bahar Milleri Kampanyası yurt içinde ve yurt dışında giyim, market, kozmetik sektörlerinde tek seferde yapılacak 150 TL ve üzerindeki alışverişler dahildir.

Bu avantajlı kampanya kapsamında Üye işyeri olma zorunluluğu yoktur. İnternet harcamaları promosyon kapsamındadır.

Promosyon aynı gün aynı işyerinde yapılacak alışverişlerin sadece ilki ödül kazandırır.

Kampanyadan asıl ve ek kartlar yararlanabilir, kampanya müşteri bazında olup bir müşteri tüm kartlarıyla toplam en fazla 1500 Ekstra mil kazanabilecektir.

Promosyondan kazanılacak ekstra miller 19 Nisan 2015?te yansıyacaktır.

Garanti Bahar Milleri Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Garanti Bankası Kampanyaları


Garanti BBVA Hepsiburada Kampanyası

Garanti BBVA Hepsiburada KampanyasıGaranti BBVA hepsiburada'dan yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kodu hediye ediyor!...

Devamı...

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!Garanti şampiyonlukları 30 TL Bonus ile kutluyor! ...

Devamı...

Garantiden 20 TL Bonus Kampanyası

Garantiden 20 TL Bonus KampanyasıBonus üye iş yerlerinde tek seferde yapacağın 100 TL üzeri giyim ve kozmetik alışverişlerine özel 10 TL bonus, toplamda 20 TL bonus kazanabileceğini biliyor musun? ...

Devamı...

Garanti?den Arzum Kampanyası

Garanti?den Arzum KampanyasıEğer 28 Şubat tarihine kadar Garanti Cep üzerinden fatura ödeme yada kredi kartı işlemlerinden birini gerçekleştirirseniz Arzum?dan %35 indirim kodu kazanırsınız. ...

Devamı...

Tüm Garanti Bankası Kampanyaları