Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava - Detay

Bu avantajlı kampanya sayesinde 30 Kasım'a kadar İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yapın, 3 ay boyunca bedava Digiturk Play Premium üyeliği ile sinemanın tadını çıkarın.


Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava

Garanti Bankası'ın başlatmış olduğu 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava Kampanyası sayesinde Digiturk Play Premium üyeliği ile sinema keyfini yaşıyor.Bu avantajlı kampanya sayesinde 30 Kasım'a kadar İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yapın, 3 ay boyunca bedava Digiturk Play Premium üyeliği ile sinemanın tadını çıkarın.

Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava Kampanyası Detayları

Bu avntajlı kampanya 8 Kasım-30 Kasım arasında İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yapan müşteriler Digiturk Play Premium üyeliğini 3 ay boyunca ücretsiz kullanabileceklerdir.

Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava Kampanyası Cep Şubesi'ne wap.garanti.com.tr, iPhone, Android telefon ve tablet, iPad, BlackBerry 10 ve Windows 8 telefon, tablet ve bilgisayar uygulamaları üzerinden giriş yapılabilir. Cepsubesi yazıp 3342'ye ücretsiz kısa mesaj gönderildikten sonra gelen kısa link'e tıklayarak da Cep Şubesi'ne ulaşılabilir.

Kampanya kodları, İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yapanlara 3 Aralık 2013'e kadar kısa mesaj yoluyla iletilecektir.
Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç 8 Aralık 2013 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar aktive edilmeyen kodlar geçerliliğini yitirir.

Bedava edilen 3 ay Premium üyelikten faydalanmak için Digiturk Play sayfasını ziyaret edip "Promosyon Kodu ile Satın Al" butonuna basarak, iletilen promosyon kodunun girişi yapılması şarttır.

Üyelik sırasında kredi kartı bilgisi girilmelidir ancak ilk 3 ay boyunca ücret alınmayacaktır. Sonraki aylarda üyelik iptal edilmediği takdirde tanımlı kredi kartından aylık 5 TL ücret alınacaktır.

Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium aboneliği için Bedava Kampanyası Üyelik için herhangi bir taahhüt alınmaz, üyelik istendiği zaman Digiturk Müşteri Hizmetleri (212 473 73 73) üzerinden iptaledilebilir.

Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava Kampanyası kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları Paramatik veya şubelerden güncellenebilir.

İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez, başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava Kampanyası dönemi içerisinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir ve kullanabilir.

Bu avantajlı kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası ve Garanti Bankası iştirakleri çalışanları yararlanamaz

Garanti Bankası 3 ay ücretsiz Digiturk Play Premium üyeliği Bedava Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Garanti Bankası Kampanyaları


Garanti BBVA Hepsiburada Kampanyası

Garanti BBVA Hepsiburada KampanyasıGaranti BBVA hepsiburada'dan yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kodu hediye ediyor!...

Devamı...

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!Garanti şampiyonlukları 30 TL Bonus ile kutluyor! ...

Devamı...

Garantiden 20 TL Bonus Kampanyası

Garantiden 20 TL Bonus KampanyasıBonus üye iş yerlerinde tek seferde yapacağın 100 TL üzeri giyim ve kozmetik alışverişlerine özel 10 TL bonus, toplamda 20 TL bonus kazanabileceğini biliyor musun? ...

Devamı...

Garanti?den Arzum Kampanyası

Garanti?den Arzum KampanyasıEğer 28 Şubat tarihine kadar Garanti Cep üzerinden fatura ödeme yada kredi kartı işlemlerinden birini gerçekleştirirseniz Arzum?dan %35 indirim kodu kazanırsınız. ...

Devamı...

Tüm Garanti Bankası Kampanyaları