Garanti Cep Şubesi Sevgiler Günü Kampanyası - Detay

10 Şubat'a kadar Cep Şubesi'ne giriş yapın, markafoni.com'dan yapacağınız 75 TL ve üzeri harcamalarda kargo ücreti ödemeyin.


Garanti Cep Şubesi Sevgiler Günü Kampanyası

Garanti Bankası'ın başlatmış olduğu Cep Şubesi Sevgiler Günü Kampanyası kapsamında 10 Şubat'a kadar Cep Şubesi'ne giriş yapın, markafoni.com'dan yapacağınız 75 TL ve üzeri harcamalarda kargo ücreti ödemeyin.Cep Şubesi'ne giriş yaptıktan sonra 12 Şubat'a kadar cep telefonunuza gelecek kısa mesajda yer alan promosyona kodunu hemen kullanın, alışverişin tadını çıkartın.

Garanti Cep Şubesi Sevgiler Günü Kampanya Detayları


4-10 Şubat arasında Cep Şubesi'ne giriş yapan herkes markafoni.com alışveriş sitesinde yer alan 75 TL ve üzeri tüm harcamalar geçerli ücretsiz kargo kodu almaya hak kazanacaktır.

Kişiye özel üretilen promosyona kodları, en geç 17 Şubat 2013 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar aktive edilmeyen kodlar geçerliliğini yitirir.

Promosyon kodları, Cep Şubesi'ne giriş yapanlara 12 Şubat 2013'e kadar kısa mesaj yoluyla iletilecektir.

Promosyon kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları Paramatik veya şubelerden güncellenebilir.

Garanti Cep Şubesi Sevgiler Günü Kampanyası yararlanmak için markafoni.com harcama sitesine kayıt yapılması gerekmektedir.

Kampanya para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Promosyon dönemi içerisinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir.

Bu promosyondan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası ve Garanti Bankası iştirakleri çalışanları yararlanamaz.

Dilerseniz Cepsubesi yazıp 3342'ye ücretsiz kısa mesaj gönderdikten sonra cep telefonunuza gelen kısa link'e tıklayarak da Cep Şubesi'ne anında ulaşabilirsiniz.

Garanti Cep Şubesi Sevgiler Günü Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Garanti Bankası Kampanyaları


Garanti BBVA Hepsiburada Kampanyası

Garanti BBVA Hepsiburada KampanyasıGaranti BBVA hepsiburada'dan yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kodu hediye ediyor!...

Devamı...

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!

Garantiden 30 TL Şampiyonluk Bonusu!Garanti şampiyonlukları 30 TL Bonus ile kutluyor! ...

Devamı...

Garantiden 20 TL Bonus Kampanyası

Garantiden 20 TL Bonus KampanyasıBonus üye iş yerlerinde tek seferde yapacağın 100 TL üzeri giyim ve kozmetik alışverişlerine özel 10 TL bonus, toplamda 20 TL bonus kazanabileceğini biliyor musun? ...

Devamı...

Garanti?den Arzum Kampanyası

Garanti?den Arzum KampanyasıEğer 28 Şubat tarihine kadar Garanti Cep üzerinden fatura ödeme yada kredi kartı işlemlerinden birini gerçekleştirirseniz Arzum?dan %35 indirim kodu kazanırsınız. ...

Devamı...

Tüm Garanti Bankası Kampanyaları