Hopi den Digiturk Özel Teklif Kampanyası - Detay

Hopi den Digiturk Özel Teklif Kampanyası Yeni üyeliklerde HD kalite Giriş, Film veya Spor Paketi'yle her ay faturandan %20 Paracık kazanın.


Hopi'den Digiturk Özel Teklif Kampanyası

Hopi'in başlatmış olduğu Digiturk Özel Teklif Kampanyası kapsamında Yeni üyeliklerde HD kalite Giriş, Film veya Spor Paketi'yle her ay faturandan %20 Paracık kazanın.

Hopi'den Digiturk Özel Teklif Kampanyası

Bu avantajlı promosyon 20 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerlidir. Hopi üyesi digiturk.com.tr'de Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak harcamalarda geçerlidir.

Kampanya 12 ay taahhütle Giriş veya Giriş + Film veya Giriş + Spor Paketi?ne üyeliklerde Hopi'li alışverişlerde geçerlidir. Giriş Paketi: 19,99 TL; Giriş + Film Paketi: 35,99 TL; Giriş + Spor Paketi: 67,99 TL olarak faturalanır. Hopi'den Digiturk Özel Teklif Kampanyası kurulum ve aktivasyon bedavadır. Hopi ve Digiturk promosyon koşul,süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

12 ay taahhütlü yeni üyeler, aboneliğin başlangıcından itibaren 12 ay süreyle, aylık fatura bedelinin %20'si tutarında Paracık kazanılır. Paracık'lar fatura ödendikten sonra takriben 2 iş günü içerisinde yüklenir.

1 yıl ücretsiz HD hediyesi için HD servisine 1 yıl taahhütle üye olunmalıdır.1 yıl dolmadan iptal edilmesi/promosyon şartlarına aykırı olması durumunda,iptal süresince ücretsiz/indirimli hizmetler BTK'ya uygun şekilde Digiturk tarafından faturalandırılır.

Hopi'den Digiturk Özel Teklif Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Hopi Kampanyaları


Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı

Hopi Atlasglobal 20 Paracık FırsatıHopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı kampanyası kapsamında 100 TL ve üzeri uçak bileti alımlarında 20 Paracık'a kadar kazanma fırsatı sunuyor....

Devamı...

Hopililer Atlasglobal ile uçarak kazanma Fırsatı

Hopililer Atlasglobal ile uçarak kazanma Fırsatıkıllı telefonuna Hopi uygulamasını indiren herkes Atlasglobal web sitesi üzerinden yapacağı bilet alımlarında Paracık kazanabilecek veya harcayabilecek...

Devamı...

Hopi Networkdry 30 TL Fırsatı

Hopi Networkdry 30 TL Fırsatı30 TL ve üzeri kuru temizleme, halı yıkama ve ütüleme hizmetlerinde 20 Paracık?a kadar kazanma fırsatı sunuyor....

Devamı...

Hopi İntersport alışverişlerinde 60 Paracık Fırsatı

Hopi İntersport alışverişlerinde 60 Paracık FırsatıNike, Adidas ve daha birçok spor markalarından yapacağın 300 TL ve üzeri yeni sezon harcamalarda 60 Paracık kazanma fırsatı sunuyor....

Devamı...

Tüm Hopi Kampanyaları