İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı - Detay

23 Mayıs ? 6 Haziran 2016 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan hediye.


İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı

İsbank'ın başlatmış olduğu Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsat kampanyası kapsamında 23 Mayıs ? 6 Haziran 2016 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan hediye.

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsat Detayları


Promosyon dahil Maximum anlaşmalı seyahat acentelerinden Maximum Kart'la tek seferde yapılacak 2.500 TL ve üzeri peşin ve taksitli ilk harcamalarda geçerlidir.

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı ilave MaxiPuan kazanılabilmesi için harcama Maximum özellikli POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Promosyon kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir abone promosyondan bir kez yararlanabilecek ve promosyon dahilinde en fazla 75 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı Ziraat Maximum Kartları da kampanyamıza dahildir.

Ziraat Maximum kredi kartı sahiplerinin promosyon katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "TATIL" yazıp boşluk bırakarak alışveriş yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı İlave MaxiPuanlar promosyon bitiminden itibaren 5 işgünü içerisinde abone hesaplarına yansıtılacaktır olup, puanların son kullanma tarihi 23 Haziran 2016'dır.

Vadematik, Şirket Kredi Kartı, Maximum Aidatsız Kart, İş'te Üniversiteli aidatsız kredi kartları ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler promosyon dahil değildir.


Diğer İş Bankası Kampanyaları


İş Bankası Bankkart Kampanyası

İş Bankası Bankkart Kampanyasıİş Bankası Bankamatik Kart'a özel farklı günlerde yapılacak her 150 TL üzeri harcamalarda 20 TL'lik maxi puan hediye!...

Devamı...

Türkiye İş Bankası Sonbahar Kampanyası

Türkiye İş Bankası Sonbahar KampanyasıSonbahar kampanyası kapsamında Türkiye İş Bankası avantajlı tekliflerle müşterilerine İhtiyaç Kredisi sunuyor....

Devamı...

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club Fırsatı

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club FırsatıYüz Yüze Bankacılık abonelerine 22-23-24 Haziran tarihlerinde Beymen Club mağazaları ve beymenclub.com?dan yapacakları harcamalarda %50 indirim ayrıcalığı....

Devamı...

İşbank Samsung 250 TL İndirim Fırsatı

İşbank Samsung 250 TL İndirim Fırsatı15 Mayıs?a kadar Samsung Addwash çamaşır makinesi ya da Twincooling buzdolabı harcamalarda 250 TL indirim ayrıcalığı sunuyor....

Devamı...

Tüm İş Bankası Kampanyaları