Maximim Çılgın Hırsız2 Kampanyası - Detay

Maximim'un düzenlemiş olduğu yeni kampanya kapsamında Çılgın Hırsız2 filmi patlamış mısır ile sizinle.4 Ekim'de merakla beklenen "Çılgın Hırsız 2" filmi Türkiye'de gösterime giriyor.


Maximim Çılgın Hırsız2 Kampanyası

Maximim'un düzenlemiş olduğu yeni kampanya kapsamında Çılgın Hırsız2 filmi patlamış mısır ile sizinle.4 Ekim'de merakla beklenen "Çılgın Hırsız 2" filmi Türkiye'de gösterime giriyor. 4-14 Ekim 2013 tarihleri arasında Cinemaximum'larda bu eğlenceli filme biletinizi Maximum Kart'ınızla alın, orta boy patlamış mısır bedava sizin olsun Sinemanın keyfini maximumla çıkartmış olun.

Maximim Çılgın Hırsız2 Kampanyası detayları:

Maximim Çılgın Hırsız2 Kampanyası , 4-14 Ekim 2013 tarihleri arasında "Çılgın Hırsız 2" filminin gösterildiği tüm Cinemaximum sinema gişelerinden alınan biletler için geçerlidir.

"Çılgın Hırsız 2" animasyon filmine bilet alınırken ödemenin İş Bankası Maximum Kart'la yapılması halinde, gişe görevlisi tarafından alınan her bilet için bir adet orta boy patlamış mısır barkodu verilecektir.

Mısır barkodu Cinemaximum sinema büfelerinden orta boy patlamış mısır alınırken büfe görevlisine teslim edilecektir.
"1 bilet alana 1 bilet bedava" kampanyası olduğu takdirde bedeli ödenen 1 bilet karşılığında sadece 1 mısır kuponu verilecektir. Bedava alınan 2. bilet için mısır kuponu verilmez.

Bedava mısır kuponu 4-14 Ekim tarihleri arasında bilet satın alınan seanslar için verilecektir.

Maximim Çılgın Hırsız2 Kampanyası Maximiles, Bankamatik Kartı ve Maximum Şirket Kredi Kartları ile yapılan işlemler de dahildir.

Maximim Çılgın Hırsız2 Kampanyası Ziraat Bankası Maximum Kartlar dahil değildir.

İnternet üzerinden ve kiosklardan alınan biletler kampanyaya dahil değildir.

Maximim Çılgın Hırsız2 Kampanyası Detayları bilgi için Tıklayınız.


Diğer Cinemaximum Kampanyaları


Cinemaximum Online Bilet Kampanyası

Cinemaximum Online Bilet KampanyasıCinemaximum uzun ara ardından büyük süpriz ve indirimleri ile geliyor. Online bilet alımlarında tüm mısır menülerinde %30 indirim var!...

Devamı...

Cinemaximum Bilet Kampanyası

Cinemaximum Bilet Kampanyası7 Ağustos itibari ile Cinemaximum'da filmler başladı! Üstelik bir film 10 TL!...

Devamı...

Cinemaximum Çarşamba Günü Fırsatı

Cinemaximum Çarşamba Günü FırsatıHer Çarşamba günlerine özel 11 TL ile 22,5 TL arasında değişen bilet fiyatları, Cinemaximum sinemalarında sizleri bekliyor....

Devamı...

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL Kampanyası

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL KampanyasıCinemaximum?larda geçerli İş Bankası Maximum özellikli kredi veya bankamatik kartınız ile tüm biletler her gün 12:30'a kadar sadece 8 TL!...

Devamı...

Tüm Cinemaximum Kampanyaları