Maximum Hediye Cinemaximum Sinema Bileti Fırsatı - Detay

31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Maximum Kart'ınız ile toplamda gerçekleştirilecek 2.000 TL harcamaya 2 adet Cinemaximum sinema bileti bedava.


Maximum Hediye Cinemaximum Sinema Bileti Fırsatı

Maximum'un başlatmış olduğu Hediye Cinemaximum Sinema Bileti Fırsat kampanyası kapsamında 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Maximum Kart'ınız ile toplamda gerçekleştirilecek 2.000 TL harcamaya 2 adet Cinemaximum sinema bileti bedava.

Maximum Hediye Cinemaximum Sinema Bileti Fırsat Detayları


Bu avantajlı promosyon SMS katılımlı olup, müşterilerimizin ?SİNEMA? yazıp boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 4402?ye SMS göndermeleri gerekmektedir.

1 Mart ? 30 Nisan ve/veya 1 Mayıs ? 30 Haziran döneminde promosyona katılan üyeleri yeniden promosyon kaydı oluşturmasına gerek bulunmamaktadır.

Maximum Hediye Cinemaximum Sinema Bileti Fırsatına kaydının promosyon kapsamındaki herhangi bir kredi kartı ile yapılması yeterli olacaktır.

Aboner promosyon kapsamında dikkate alınacak diğer kredi kartı harcamaları aboneler numarası altında toplanacaktır.

Maximum Hediye Cinemaximum Sinema Bileti Fırsatı dahilinde belirlenen harcama toplamı hesaplanırken, aboneler kredi kartı numaraları altında tanımlı bulunan promosyona dahil tüm kredi kartları ile 1 Temmuz ? 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri harcama işlemlerinin toplamı dikkate alınacaktır.


Diğer Cinemaximum Kampanyaları


Cinemaximum Online Bilet Kampanyası

Cinemaximum Online Bilet KampanyasıCinemaximum uzun ara ardından büyük süpriz ve indirimleri ile geliyor. Online bilet alımlarında tüm mısır menülerinde %30 indirim var!...

Devamı...

Cinemaximum Bilet Kampanyası

Cinemaximum Bilet Kampanyası7 Ağustos itibari ile Cinemaximum'da filmler başladı! Üstelik bir film 10 TL!...

Devamı...

Cinemaximum Çarşamba Günü Fırsatı

Cinemaximum Çarşamba Günü FırsatıHer Çarşamba günlerine özel 11 TL ile 22,5 TL arasında değişen bilet fiyatları, Cinemaximum sinemalarında sizleri bekliyor....

Devamı...

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL Kampanyası

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL KampanyasıCinemaximum?larda geçerli İş Bankası Maximum özellikli kredi veya bankamatik kartınız ile tüm biletler her gün 12:30'a kadar sadece 8 TL!...

Devamı...

Tüm Cinemaximum Kampanyaları