Maximum Kart Gezinet Kampanyası - Detay

Gezinet.net'ten Maximum Kart'la 23 Aralık 2013 - 05 Ocak 2014 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli harcamalarınızda 50 TL MaxiPuan hediye anında sizin olacaktır.


Maximum Kart Gezinet Kampanyası

Maximum Kart'ın başlatmış olduğu Gezinet Kampanyası sayesinde Gezinet'te Maximum Kart'a özel 2.000 TL ve üzeri harcamalarınızda 50 TL MaxiPuan hediye edilecekdir.Gezinet.net'ten Maximum Kart'la 23 Aralık 2013 - 05 Ocak 2014 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli harcamalarınızda 50 TL MaxiPuan hediye anında sizin olacaktır.

Maximum Kart Gezinet Kampanyası Koşulları:

Maximum Kart Gezinet Kampanyası SMS katılımlıdır. MaxiPuan promosyonu katılmak isteyen müşterilerin "GEZINET" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından İş Bankası Maximum Kartlar için 4402'ye , Ziraat Maximum Kart'lar için 4747'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

Her SMS operatörlerin kendi tarifesi üzerinden bir kısa mesaj ile ücretlendirilecektir.

Maximum Kart Gezinet Kampanyası Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen peşin ve taksitli işlemlerde geçerlidir.

İlave MaxiPuanları kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenecektir.

Şirket Kredi Kartı, Vadematik, MaxiPuan ve Maximum Fırsat kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Maximum Kart Gezinet Kampanyası kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve promosyonu  kapsamında en fazla 50 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.

Promosyonudan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları promosyonu kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir.

 Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de Promosyonu dahildir. Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişlerde SMS ile katılım koşulu bulunmamaktadır.

Ziraat Maximum Kartlar da kampanyaya dahildir.

Maximum Kart Gezinet Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Maximum Kampanyaları


Maximum Kart Kampanyası

Maximum Kart KampanyasıMaximum kredi kartına özel e-ticaret sitelerinden yapılacak 1000 TL ve üzeri 3 adet alışverişlerde 300 TL değerindeki maxiPuan hediye!...

Devamı...

Maximum Alışveriş Kampanyası

Maximum Alışveriş KampanyasıMaximum kredi kartından Ekim ayı boyunca yapılacak e-ticaret, giyim-kozmetik, market ve yemeksepeti sektörlerindeki harcamalarda 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxi puan hediye!...

Devamı...

Maximum Dörtlü Kampanyası

Maximum Dörtlü KampanyasıMaximum Dörtlü kampanyasında market, giyim&kozmetik, restoran ve e-ticaret sektörlerinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxipuan hediye!...

Devamı...

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık Kampanyası

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık KampanyasıMutlubiev?e üye olun, Maximum Kart?ınızla alacağınız ilk profesyonel ev temizliği hizmetiniz 89 TL! Üstelik ilk hizmet sonrasında alınacak ev temizliklerinde ise %15 indirim. ...

Devamı...

Tüm Maximum Kampanyaları