Maximum Kart şimdi Müzekart - Detay

Maximum Kart'ın başlatmış olduğu yeni kampanya kapsamında şimdi Müzekart Maximum'dan tarihe geçecek bir yenilik. Maximum Kart şimdi Müzekart


Maximum Kart şimdi Müzekart

Maximum Kart'ın başlatmış olduğu yeni kampanya kapsamında şimdi Müzekart Maximum'dan tarihe geçecek bir yenilik. Maximum Kart şimdi Müzekart
Şimdi İş Bankası kredi kartınızla Müzekart ile giriş yapılan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerini 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.Dilediğiniz gibi gezin müzelerde Maximum kartınızı kullanın rahat edin.

Maximum Kart şimdi Müzekart sayesinde türkiye'de ilk kez yalnızca İş Bankası Kredi kartınızın sahip olduğu Müzekart özelliği ile her yıl 1 ay süreyle listesi muzekart.com adresinde yer alan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve ören yerini ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Kredi kartınızı müze veya ören yerinde ilk kullandığınız tarihte ücretsiz giriş süreciniz başlayacak ve bu günden başlamak üzere 30. günün sonunda sona erecektir.

Maximum Kart şimdi Müzekart Uygulama Koşulları

İş Bankası kredi kartlarının taşıyacağı Müzekart özelliği, her bir takvim yılı içinde 1 aylık süre ile sınırlıdır. 1 aylık süre; İş Bankası kredi kartı sahibinin kredi kartını anlaşma kapsamındaki müze veya ören yerinde ilgili takvim yılı içinde ilk olarak kullandığı ve ücretsiz giriş yaptığı gün başlayacak ve bu günden başlamak üzere 30. günün sonunda sona erecektir.

Bir aylık ücretsiz giriş hakkı her takvim yılının sonunda (31 Aralık) sona erecek olup, ilk giriş tarihinin Aralık ayı ortalarında olması halinde dahi kartın Müzekart özelliği 31 Aralık tarihinde sonlanacak ve kalan giriş hakkı süresi bir sonraki yıla devredilmeyecektir. Örn; 20 Mart 2013 tarihinde kredi kartı ile ilk kez bir müzeye ücretsiz giriş yapan müşterimizin ilgili kredi kartının Müzekart özelliği 18 Nisan 2013 tarihinde; 14 Aralık 2013 tarihinde ilk kez giriş yapan müşterimizin kredi kartının Müzekart özelliği ise 31 Aralık 2013 tarihinde sona erecektir.

Bir aylık süre zarfında aynı müze ve ören yeri azami iki kez ücretsiz ziyaret edilebilecektir.

Uygulamaya ziyaret tarihi itibariyle kullanıma açık, geçerli ve geri ödeme sorunu olmayan tüm İş Bankası kredi kartları dahil olup, Bankamatik kartları, ön ödemeli kartlar ve Ziraat Bankası Maximum kredi kartları dahil değildir.

 T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, müze ve ören yeri girişlerinde İş Bankası kredi kartı sahiplerinin kimlik bilgileri ile kart bilgilerinin uyuşup uyuşmadığını kontrol etmeye, kimlik bilgileri ve kart bilgileri uyuşmayan ziyaretçilerin müze ve ören yerine girişlerine izin vermemeye yetkilidir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Maximum Kart şimdi Müzekart kullanım koşullarında yapılacak değişiklikler İş Bankası kredi kartları için de geçerli olacaktır.

Bankamız kredi kartlarının Müzekart özelliği, mevcut Maximum Kart şimdi Müzekart uygulamasında olduğu gibi Topkapı Sarayı içerisinde bulunan Harem Dairesinde, Efes Ören Yeri içerisinde bulunan Yamaçevlerde ve Göreme Açık Hava Müzesinde bulunan Karanlık Kilise gibi, taşıma kapasitesi düşük olan ve aşırı ziyaretçi yüklenmesi sonucunda tarihi dokusunun muhafaza edilemeyeceği düşünülen yerlerde geçerli değildir.

İş Bankası kredi kartlarının Müzekart özelliğinin, kart sahiplerince usulsüz kullanıldığı ve/veya kullanımına izin verildiğinin tespit edilmesi halinde Banka tarafından ilgili kredi kartının Müzekart özelliğinin iptal edilmesi hakkı saklıdır.

Maximum Kart şimdi Müzekart ,Müze ve ören yerlerinden bir ya da bir kaçının bakım, onarım, restorasyon gibi gerekçelerle geçici olarak ziyarete kapanması durumunda, Müzekart özelliğinin geçerli olduğu dönem bu durumdan etkilenmez.

T. İş Bankası A.Ş. ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, söz konusu uygulamanın içeriğinde ve geçerlilik süresinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Maximum Kart şimdi Müzekart hakkında bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Maximum Kampanyaları


Maximum Kart Kampanyası

Maximum Kart KampanyasıMaximum kredi kartına özel e-ticaret sitelerinden yapılacak 1000 TL ve üzeri 3 adet alışverişlerde 300 TL değerindeki maxiPuan hediye!...

Devamı...

Maximum Alışveriş Kampanyası

Maximum Alışveriş KampanyasıMaximum kredi kartından Ekim ayı boyunca yapılacak e-ticaret, giyim-kozmetik, market ve yemeksepeti sektörlerindeki harcamalarda 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxi puan hediye!...

Devamı...

Maximum Dörtlü Kampanyası

Maximum Dörtlü KampanyasıMaximum Dörtlü kampanyasında market, giyim&kozmetik, restoran ve e-ticaret sektörlerinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxipuan hediye!...

Devamı...

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık Kampanyası

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık KampanyasıMutlubiev?e üye olun, Maximum Kart?ınızla alacağınız ilk profesyonel ev temizliği hizmetiniz 89 TL! Üstelik ilk hizmet sonrasında alınacak ev temizliklerinde ise %15 indirim. ...

Devamı...

Tüm Maximum Kampanyaları