Maximum Ramazan Kampanyası - Detay

Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 5. peşin harcamalarınızda 50 TL MaxiPuan anında hediye.


Maximum Ramazan Kampanyası

Maximum'un başlatmış olduğu Ramazan Kampanyası kapsamında Maximum Kart'ınızla 5 Temmuz - 7 Ağustos 2013 tarihleri arasında kampanyaya dahil Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 5. peşin harcamalarınızda 50 TL MaxiPuan anında hediye.

Ziraat Maximum Kartları da kampanyaya dahildir.Maximum Ramazan Kampanyası SMS katılımlıdır. Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "RAMAZAN" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

Ziraat Bankası müşterilerinin ise "RAMAZAN" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

Maximum Ramazan Kampanyası yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı marketlerdeki Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 5 peşin market alışverişi yapılması gerekmektedir.

Maximum Ramazan Kampanyası katılım için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.

MaxiPuan'lar başarılı kampanya katılımı sonrasında kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir ve son kullanma tarihi 01.09.2013'tür.

Maximum Ramazan Kampanyası tütün mamülleri, alkollü içecekler, elektronik, beyaz eşya, tekstil alışverişleri vb. dahil değildir.
Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Maximum Fırsat ile yapılan işlemler, taksitli işlemler, Şirket Kredi Kartı, Vadematik ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 50 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.

Maximum Ramazan Kampanyası Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.

Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.

Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.

Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişlerde SMS ile katılım şartı aranmamaktadır. Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuan'lar da geri alınacaktır.

Kampanya kapsamında Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.

Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.
Kampanyaya dahil işyerleri için tıklayınız

Maximum POS kullanan ve perakende market satışı yapan yerel ve bölgesel market/bakkal/süpermarketler de kampanya kapsamındadır.

Maximum Ramazan Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız


Diğer Maximum Kampanyaları


Maximum Kart Kampanyası

Maximum Kart KampanyasıMaximum kredi kartına özel e-ticaret sitelerinden yapılacak 1000 TL ve üzeri 3 adet alışverişlerde 300 TL değerindeki maxiPuan hediye!...

Devamı...

Maximum Alışveriş Kampanyası

Maximum Alışveriş KampanyasıMaximum kredi kartından Ekim ayı boyunca yapılacak e-ticaret, giyim-kozmetik, market ve yemeksepeti sektörlerindeki harcamalarda 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxi puan hediye!...

Devamı...

Maximum Dörtlü Kampanyası

Maximum Dörtlü KampanyasıMaximum Dörtlü kampanyasında market, giyim&kozmetik, restoran ve e-ticaret sektörlerinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxipuan hediye!...

Devamı...

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık Kampanyası

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık KampanyasıMutlubiev?e üye olun, Maximum Kart?ınızla alacağınız ilk profesyonel ev temizliği hizmetiniz 89 TL! Üstelik ilk hizmet sonrasında alınacak ev temizliklerinde ise %15 indirim. ...

Devamı...

Tüm Maximum Kampanyaları