Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası - Detay

Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası 1-28 Şubat 2014 tarihleri arasında, 4.000 TL'ye kadar sadece 9 taksitli işlemlerde geçerlidir.


Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası

Maximum'un başlatmış olduğu Taksitli Nakit Avans kampanyası kapsamında Nakit ihtiyaçı olan müşterilerine özel Maximum Kart'a 9 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatını sunmuştur.9 taksitte 4.000 TL'ye kadar sadece %8,5 kampanyalı taksitli nakit avans ücreti ile taksitli nakit avans çekebilirsiniz.

Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası Detayları:

Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyasından 1-28 Şubat 2014 tarihleri arasında, 4.000 TL'ye kadar sadece 9 taksitli işlemlerde geçerlidir.

Promosyon kapsamındaki taksitli nakit avans işlemleri için tek seferlik %8,5 promosyonlu taksitli nakit avans ücreti  işlem anında kredi kartına yansıtılacaktır.Promosyon kapsamındaki işlem tutarı 9 taksit seçeneği için en az 50 TL ile, üst limit ise kredi kartı nakit çekme limiti ile birlikte bir müşteri başına azami toplam 4.000 TL ile sınırlıdır.

Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası mesela ilk kullanımda 9 taksitte 2.600 TL çekildi ise, ikinci kullanımın promosyon kapsamında olabilmesi için yine 9 taksit seçeneğiyle ve azami 1.400 TL olması gerekmektedir. Her kullanımda kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarı müşterinin farklı kartları olsa dahi müşteri bazında toplanacaktır.

Müşteri bazında toplamda 4.000 TL'nin aşılması durumunda son kullanım için genel taksitli nakit avans koşullar ve asgari 5 TL olmak üzere %3,15 nakit avans ücreti) geçerli olacaktır.

Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası tarihleri arasında 4.000 TL'nin üzerinde ve/veya 9 taksit seçenekleri dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları geçerli olacaktır.

Taksitli Nakit Avans ile ilgili diğer detaylar:


Türkiye İş Bankası, yasal zorunluluklar ve kendi kriterleri çerçevesinde de bazı kredi kartlarının nakit çekme özelliğine kısıtlama getirebilir. Nakit çekme özelliği kısıtlanmış kartlar, taksitli nakit avans kullanamayacaktır.

Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarının erken ödenmesi halinde ücret ve komisyon iadesi yapılmamaktadır.

Promosyon Ziraat Maximum Kartlar dahil değildir.

Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası süresinin sonunda kampanyaya özel koşullar sona erecek olup, taksitli nakit avans işlemleri için yürürlükte olan komisyon, ücret ve faiz oranları ile uygulamaları geçerli olacaktır.

Türkiye İş Bankası kampanya tarihleri içerisinde müşteri başına kullandırılan azami tutarı değiştirme hakkına sahiptir.


Maximum Taksitli Nakit Avans kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Maximum Kampanyaları


Maximum Kart Kampanyası

Maximum Kart KampanyasıMaximum kredi kartına özel e-ticaret sitelerinden yapılacak 1000 TL ve üzeri 3 adet alışverişlerde 300 TL değerindeki maxiPuan hediye!...

Devamı...

Maximum Alışveriş Kampanyası

Maximum Alışveriş KampanyasıMaximum kredi kartından Ekim ayı boyunca yapılacak e-ticaret, giyim-kozmetik, market ve yemeksepeti sektörlerindeki harcamalarda 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxi puan hediye!...

Devamı...

Maximum Dörtlü Kampanyası

Maximum Dörtlü KampanyasıMaximum Dörtlü kampanyasında market, giyim&kozmetik, restoran ve e-ticaret sektörlerinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL maxipuan hediye!...

Devamı...

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık Kampanyası

Maximum Mutlubiev.com?da Ayrıcalık KampanyasıMutlubiev?e üye olun, Maximum Kart?ınızla alacağınız ilk profesyonel ev temizliği hizmetiniz 89 TL! Üstelik ilk hizmet sonrasında alınacak ev temizliklerinde ise %15 indirim. ...

Devamı...

Tüm Maximum Kampanyaları