Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası - Detay

flypgs.com'a gelen müşterileri Eko, Avantaj ve Ekstra Paket'lerin en uygun olanını alma imkanı yakalıyor.


Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası

Pegasus'un başlatmış olduğu 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanya kapsamında flypgs.com'a gelen müşterileri Eko, Avantaj ve Ekstra Paket'lerin en uygun olanını alma imkanı yakalıyor. Avantaj veya Ekstra Paket ile yemek, koltuk seçimi, ekstra bagaj ve ücretsiz iptal & değişiklik gibi Pegasus hizmetlerinden bir arada ve %50'ye varan indirimlerle yararlan.10.000 Hediye Uçak Bileti'nden birini kazanma şansını yakalayın.

Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası


Promosyon tarihleri arasında, Pegasus?a ait ücretsiz flypgs.com adlı internet sitesinden avantaj ve ekstra paketlerden uçak bileti alanların ad, soyad, telefon ve e-mail bilgileri sisteme aktarılıp çekilişe dahil edilecektir. Bu çekiliş hakkı sadece uçak bileti bedeli üzerinden kazanılacak olup, iptal ve iadelerden doğan işlem ücretleri bu hak dışındadır.

Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası Çekilişte 10.000 kişi Pegasus Havayolları ile tek yön, yurt içi veya Kıbrıs hatları için geçerli tek kişilik uçak bileti kazanacaktır. Kazanan talihliler uçuşlarını 01.10.2014-31.12.2014 tarihleri arasında gerçekleştirecek şekilde kendilerine iletilecek kod ile biletleme yapmalılardır.

Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası Hediye biletler; 2-12 Ekim 2014, 24-29 Ekim 2014 ve 31 Aralık 2014 tarihli uçuşlar için kullanılamaz.

Uçak bileti satın alım sayfasındaki iletişim bilgileri bölümünde katılımcıların beyan ettiği Ad Soyad ve İletişim bilgilerinin doğruluğu kendi sorumluluklarındadır. Hatalı veya eksik girilen bilgilerden kaynaklanabilecek sorunlardan Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. sorumlu tutulamaz. Kazanan talihlilere beyan ettikleri iletişim bilgileri üzerinden ulaşılacaktır. Ödül kazanan kullanıcılara uçak bileti satın alım sayfasında belirttikleri iletişim bilgileri üzerinden ulaşılamadığında sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Uçak bileti satın alım sayfasındaki iletişim bilgileri bölümünde satın alım esnasında beyan edilen Ad Soyad ve İletişim bilgilerini daha sonra flypgs.com ve call center üzerinden değiştiren kullanıcılar çekilişe hak kazanamayacaktır.

Çekiliş tarihinden önce iptal edilen uçak bileti satın alımlarına sahip kullanıcıların çekiliş hakları iptal edilecektir.

Çekiliş 08.09.2014 saat 11.00?da Markera Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 10.09.2014 tarihinde flypgs.com internet sitesinde yayınlanacaktır.

Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası bu çekilişe Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş., Markera Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Uçak bileti ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredemez ve nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda ilgili katılımcının hakkını hiç bir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Pegasus Havayolları düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve yarışmacının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Pegasus Havayolları?na aittir.Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye, hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 03 nolu Markera Kampanya Danışma Hattından ulaşabilirsiniz.

Pegasus Online Bilet almak için Tıklayınız.

Pegasus 10.000 Hediye Uçak Bileti Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Pegasus Kampanyaları


Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş Kampanyası

Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş KampanyasıPegasus 31 Aralık'a kadar alacağınız tüm yurt içi ve yurt dışı biletlerinde cezasız değişiklik hakkı tanıyor!...

Devamı...

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!Pegasus'un Avrupa uçuşlarınızda toplam 50.000 koltuk ile sınırlı 1 Euro + vergilerle bilerler hizmetinizde!...

Devamı...

Pegasus Kampanyası

Pegasus KampanyasıPegasus ile avantajlı uç! Pegasus?da belirli tarihe kadar belirli yerlere uçuşlar oldukça uygun!...

Devamı...

Pegasus %50 İndirim Kampanyası

Pegasus %50 İndirim KampanyasıPegasus?dan 10. uçuş yılı dolan dış hatlar kutlaması! flypgs.com, ve mobil üzerinden alacağınız Düsseldorf, Kopenhag, Münih, Stuttgart, Viyana ve Zürih hatlarında biletteki 2.kişi %50 indirimli! ...

Devamı...

Tüm Pegasus Kampanyaları