Pegasus Plus % 20 UçuşPuan Kampanyası - Detay

Biletlerini 8-21 Eylül tarihleri arasında alan Pegasus Plus üyeleri bilet tutarlarının %20?si değerinde UçuşPuan kazanıyorlar.


Pegasus Plus % 20 UçuşPuan Kampanyası

Pegasus'un başlatmış olduğu Plus % 20 UçuşPuan Kampanyası kapsamında 21 Eylül'e kadar Pegasus Plus üye numaranla biletini al, 1 Ekim-28 Mart tarihleri arasında yapacağın tüm uçuşlarda bilet tutarının %20'si kadar UçuşPuan kazanma şansı sunuyor. Pegasus Plus'la daha çok seyahat et, daha çok kazan.

Pegasus Plus % 20 UçuşPuan Kampanyası Detayları

Promosyon 8-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan biletlemeler ve 1 Ekim 2014 ? 28 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan uçuşlar için geçerlidir. Promosyon faydalanabilmek için yolcu bilgileri girilirken üyelerin cep telefonu numarasını girmeleri yeterlidir. Üye olmayanlar Pegasus Plus?a ücretsiz üye olup kampanyadan faydalanabilirler. UçuşPuan?lar uçuşlar gerçekleştikten sonra otomatik olarak üyelerin hesaplarına yüklenecektir.

Tüm hatlar promosyona dahildir.

Pegasus Plus % 20 UçuşPuan Kampanyası Satış tarihi: 8 ? 21 Eylül 2014 (Kampanya Türkiye yerel saatine göre 21 Eylül 23:59'a kadar devam eder.)

Uçuş tarihleri: 1 Ekim 2014- 28 Mart 2015

Promosyon direkt uçuşlar için geçerlidir.

Pegasus Plus % 20 UçuşPuan Kampanyası kazanılacak olan %20 UçuşPuan vergiler de dahil bilet tutarı üzerinden hesaplanacaktır.

Puan kazanımı Pegasus Plus üyesi olup üye numarasını (telefon numarası) yolcu bilgileri ekranında girmiş olan tüm yolcularımız için ayrı ayrı hesaplanacaktır.

İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.

Pegasus kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



Pegasus Online Bilet almak için Tıklayınız.

Pegasus Plus % 20 UçuşPuan Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Pegasus Kampanyaları


Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş Kampanyası

Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş KampanyasıPegasus 31 Aralık'a kadar alacağınız tüm yurt içi ve yurt dışı biletlerinde cezasız değişiklik hakkı tanıyor!...

Devamı...

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!Pegasus'un Avrupa uçuşlarınızda toplam 50.000 koltuk ile sınırlı 1 Euro + vergilerle bilerler hizmetinizde!...

Devamı...

Pegasus Kampanyası

Pegasus KampanyasıPegasus ile avantajlı uç! Pegasus?da belirli tarihe kadar belirli yerlere uçuşlar oldukça uygun!...

Devamı...

Pegasus %50 İndirim Kampanyası

Pegasus %50 İndirim KampanyasıPegasus?dan 10. uçuş yılı dolan dış hatlar kutlaması! flypgs.com, ve mobil üzerinden alacağınız Düsseldorf, Kopenhag, Münih, Stuttgart, Viyana ve Zürih hatlarında biletteki 2.kişi %50 indirimli! ...

Devamı...

Tüm Pegasus Kampanyaları