Pegasus Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava Kampanyalar - Detay

ING Bank'tan ilk kez Pegasus Plus Kart alanlara, bir uçak bileti bedava. Bu avantajlı kampanya 1-31 Mart tarihleri arasında ING Bank'tan Pegasus Plus asıl Kart ile yapılan alımlarda geçerlidir.


Pegasus Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava Kampanyalar

Pegasus'un başlatmış olduğu Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava kampanya kapsamında ING Bank'tan ilk kez Pegasus Plus Kart alanlara, bir uçak bileti bedava. Bu avantajlı kampanya 1-31 Mart tarihleri arasında ING Bank'tan Pegasus Plus asıl Kart ile yapılan alımlarda geçerlidir.

Pegasus Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava Kampanya Detayları

Bu avantajlı promosyon Pegasus Plus kartı olmayan ve 1 Mart ? 31 Mart 2015 tarihlerinde asıl kart başvurusu onaylanan yeni kredi kartı abonelri için geçerlidir.

Pegasus Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava Kampanyası yurt içi ve yurt dışı tüm tarifeli hatlarda, sadece eko paket biletleri için geçerlidir.

Promosyon 01.04.2015-10.05.2015 tarihleri arasında yapılacak olan biletlemeler ve 08.04.2015 ? 15.07.2015 tarih aralığı içinde yapılacak uçuşlar için geçerlidir. Biletlemeler en erken 7 gün sonrası için yapılabilmektedir.

Pegasus Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava Kampanyalar 22 ? 26 Nisan 2015 tarihleri arasında; 30 Nisan ? 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında, 15 ? 20 Mayıs 2015 tarihleri arasında; ve 12 ? 15 Haziran 2015 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli değildir.

Promosyon sadece direkt uçuşlar için geçerlidir.

Bu indirim yalnızca flypgs.com'dan satın alınan eko paket biletlere uygulanır.

Bilet satın alımında kullanılacak İndirim Kodu Pegasus Plus Kart başvurusu onaylanan ve kartını teslim alan kişinin cep telefonuna SMS ile gönderilir, flypgs.com internet sitesinden bilet satın alma aşamasında kullanılır.


Pegasus Online Bilet almak için Tıklayınız.

Pegasus Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Pegasus Kampanyaları


Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş Kampanyası

Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş KampanyasıPegasus 31 Aralık'a kadar alacağınız tüm yurt içi ve yurt dışı biletlerinde cezasız değişiklik hakkı tanıyor!...

Devamı...

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!Pegasus'un Avrupa uçuşlarınızda toplam 50.000 koltuk ile sınırlı 1 Euro + vergilerle bilerler hizmetinizde!...

Devamı...

Pegasus Kampanyası

Pegasus KampanyasıPegasus ile avantajlı uç! Pegasus?da belirli tarihe kadar belirli yerlere uçuşlar oldukça uygun!...

Devamı...

Pegasus %50 İndirim Kampanyası

Pegasus %50 İndirim KampanyasıPegasus?dan 10. uçuş yılı dolan dış hatlar kutlaması! flypgs.com, ve mobil üzerinden alacağınız Düsseldorf, Kopenhag, Münih, Stuttgart, Viyana ve Zürih hatlarında biletteki 2.kişi %50 indirimli! ...

Devamı...

Tüm Pegasus Kampanyaları