Philips Güçlü Marathon Elektirik süpürgesi Kampanyası - Detay

Philips?e ait en gelişmiş filtreleme sistemi olan PowerCyclone 7 ile mükemmel filtreleme ve maksimum emiş gücü sunuyor.


Philips Güçlü Marathon Elektirik süpürgesi Kampanyası

Philips'in başlatmış olduğu Güçlü Marathon Elektirik süpürgesi Kampanyası kapsamında Philips?e ait en gelişmiş filtreleme sistemi olan PowerCyclone 7 ile mükemmel filtreleme ve maksimum emiş gücü sunuyor.

Philips Güçlü Marathon Elektirik süpürgesi Kampanya Detayları


Bu avantajlı kampanya kapsamında Yeni Marathon Ultimate, sahip olduğu Philips?e ait en gelişmiş filtreleme sistemi olan PowerCyclone 7 ile mükemmel filtreleme ve maksimum emiş gücü sunuyor.

Philips Güçlü Marathon Elektirik süpürgesi Kampanyası 2400W gücündeki motoru bugüne kadarki en güçlü Marathon modeline 450W emiş gücü sağlıyor.

Sadece Philips Marathon Ultimate modellerinde bulunan ve tozu boşaltırken oluşan toz bulutunu minimuma indiren NanoClean teknolojisi ise kolay bir temizleme sağlıyor.

Yeni Marathon Ultimate, eşsiz TriActive Z başlığı ile de özellikle sert zeminlerde mükemmel temizliği çok kolay hale getiriyor.

Philips Güçlü Marathon Elektirik süpürgesi Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Philips Kampanyaları


Philips Yaza Özel Küçük Ev Aletleri Kampanyası

Philips Yaza Özel Küçük Ev Aletleri KampanyasıPhilips küçük ev aletlerinden yapılacak 3000 TL ve üzeri alışverişlerinde %15 indirim sağlıyor....

Devamı...

Philips Anneler Günü indirimleri Kampanyası

Philips Anneler Günü indirimleri KampanyasıPhilips Performer Elektrikli Süpürge, buharlı ütü, el blenderi ve doğrayıcılar Anneler Gününe özel indirimler ile Philipsde....

Devamı...

Philips Babalar Günü Elektrikli Tıraş Makinesi Kampanyası

Philips Babalar Günü Elektrikli Tıraş Makinesi KampanyasıPhilips'in başlatmış olduğu Babalar Günü Elektrikli Tıraş Makinesi Kampanyası kapsamında Bu seneki Babalar günü hediyeniz hem çok şık hem de çok hesaplı olacak....

Devamı...

Tüm Philips Kampanyaları