SunExpres SunPoints Kampanyası - Detay

SunExpress uçak biletiniz için yaptığınız her ödeme size puan olarak geri dönecek ve topladığınız puanlarınızla istediğiniz kişiye hazırlayabileceginiz SunPoints Ödül bileti kazanabileceksiniz.


SunExpres SunPoints Kampanyası

SunExpress?in düzenlemiş olduğu SunPoints kampanyası kapsamında Yolcu Avantaj Programları sunulmaktadır. SunExpress uçuşlarınızda birbirinden avantajlı puanlar ve dahada pek çok avantaj sunuluyor.SunExpress uçak biletiniz için yaptığınız her ödeme size puan olarak geri dönecek ve topladığınız puanlarınızla istediğiniz kişiye hazırlayabileceginiz SunPoints Ödül bileti kazanabileceksiniz.

Biletinizi satın alırken veya check-in esnasında SunPoints üye numaranızı belirterek puanlarınıza kavuşabilirsiniz! Ayrıca üye olmadan önceki 3 aylık dönemde gerçekleştirdiğiniz tüm uçuşlarınızı geriye dönük olarak kaydettirebilir ve puan kazanabilirsiniz.

SunPoints üyesi olarak SunExpress kampanyalarından öncelikli haberdar edilerek faydalanabileceksiniz.

SunExpres SunPoints Kampanyası kapsamında sunexpress.com web sitemizden satın aldığınız biletlerde, kazandığınız puanlara ek olarak %25 bonus puan hesabınıza işlenir.Kazanacağınız puanlar, satın aldığınız uçak biletinizin değeri belirler.

Puanlar:

  Ödül Puanlar Statü Puanlar
1 Türk Lirası 4 puan 4 puan
1 Avro 8 puan 8 puan


SunExpres SunPoints Kampanyası ile Blue Kartı olarak son 12 ay içerisinde SunExpress ile en az 10.000 statü puanı karşılığı yolculuk ettiyseniz veya SunExpress ile en az 20 uçuş seyahati yaptıysanız, Orange statüsüne geçmeye hak kazanırsınız. Orange abonelik faydalarından yararlanmak vekazanmaya devam etmek için yıllık en az 10.000 statü puanı toplamanız ya da SunExpress ile en az 20 uçuş gerçekleştirmeniz gerekier.

SunExpress, SunPoints üyelerinin öncelikli olarak faydalanabilecekleri kampanyaları belirleme hakkını saklı tutar.
Uygulanabilir vergi ve harçlar hariçtir.
Uluslararası uçuşlar 2 uçuş olarak değerlendirilmektedir.

SunPoints Orange Kart sahiplerine sunulan avantajlar:
- Tüm SunExpress uçuşlarında kazandığınız puanlara %25 ek puan
- 10 kg ek bagaj hakkı (maximum 30 kilograma kadar)
- Yer garantili ödül bilet
- SunExpress uçuşlarında öncelikli biniş hakkı
- Özel danışma ve rezervasyon hattı

SunExpres SunPoints Kampanyası ile iç hat uçuşları için, yer garantili ödül biletin uçuşa en geç 72 saat kala satın alınması şarttır. İç hat ödül biletleri için kontenjan kısıtlaması olmayıp tıpkı ücretli biletle seyahat eden yolcularımız gibi uçakta yer olduğu sürece yer garantili ödül bilet düzenlenebilir. Dış hat uçuşlarında, uçakta biletle seyahat eden yolcular için yer olsa bile, ödül bilet için yer sınırlaması vardır.


SunExpress Uçak Bileti Sorgulamak için tıklayınız.


SunExpres SunPoints Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer SunExpress Kampanyaları


SunExpress 5 uçan 1 Bedava Fırsatı

SunExpress 5 uçan 1 Bedava FırsatıSunExpress Yaz boyunca aldığınız 5 uçak biletinden 1 bedava fırsatı SunExpress müşterilerini bekliyor....

Devamı...

SunExpress Grup İndirimleri Kampanyası

SunExpress Grup İndirimleri KampanyasıSunExpress'in başlatmış olduğu Grup İndirimleri Kampanyası birbirinden ayrılmayan, Grup indirimini yakalıyor. Yurt Dışına gidiş-dönüş sadece 151,89TL minimum 20, maksimum 50 kişi için geçerlidir....

Devamı...

SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası

SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor KampanyasıSunExpress?in yolcu avantaj programı SunPoints üyeleri,29 Mart 2014 tarihleri arasında 5 uçuş gerçekleştirdikleri takdirde tek yön hediye bilet kazanıyor!...

Devamı...

SunExpress 35 Koltuk 42 TL Kampanyası

SunExpress 35 Koltuk 42 TL Kampanyasıİzmir-Konya-İzmir uçuşları için başlatılmıştır.Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyenler 31 Mart ? 02 Mayıs 2014 tarihleri arasında biletlerini almaları gereklidir....

Devamı...

Tüm SunExpress Kampanyaları