SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası - Detay

SunExpress?in yolcu avantaj programı SunPoints üyeleri,29 Mart 2014 tarihleri arasında 5 uçuş gerçekleştirdikleri takdirde tek yön hediye bilet kazanıyor!


SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası

SunExpress'un başlatmış olduğu SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası kapsamında SunExpress?in yolcu avantaj programı SunPoints üyeleri, 29 Mart 2014 tarihleri arasında 5 uçuş gerçekleştirdikleri takdirde tek yön hediye bilet kazandırmaya devam ediyor.

Fırsatı yakalayabileceğiniz hatlar:


İzmir-Antalya-İzmir
İzmir-İstanbul-İzmir
İzmir-Adana-İzmir

SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası Uygulama Koşulları

Bu avantajlı promoasyon İzmir-Antalya-İzmir, İzmir-İstanbul-İzmir ve İzmir-Adana-İzmir hatlarında tarifeli seferlerde geçerlidir.

SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası dahilinde ödül bilet kazanabilmek için yukarıda belirtilen hatlarda tek yön 5 uçuşun üye tarafından gerçekleştirilmiş ve bu uçuşlar SunPoints hesabına işlenmiş olması gerekmektedir.

Ödül bilet kazanımı için gerçekleştirilmesi gereken 5 uçuşun satış ve seyahat tarihi 24 Aralık 2103 - 29 Mart 2014 tarihleri arasındadır.

Promosyon dahilinde kullanılacak olan ödül bilet tek yön olup SunPoints ödül bilet kuralları geçerlidir.

Kazanılan ödül bilet için seyahat dönemi 31 Aralık 2014 tarihinde son bulmaktadır.

SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyasıdan ödül bilet kazanabilmek için, yolcunun SunPoints üyesi olması ve yukarıda belirlenen parkur ve tarihlerde satış ve uçuşunu gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Promosyon kapsamında biletleme işlemleri sunexpress.com adresinden, 444 0 797 nolu çağrı merkezimizden ve SunExpress yetkili satış acentelerinden gerçekleştirilebilir.

Promosyon kazanılan ödül bilet düzenleme işlemleri sadece 444 0 797 nolu çağrı merkezimizden yapılabilecektir.

Promosyon kazanılan ödül bilet düzenlendiği durumda ödül bilet kazanımına olanak sağlayan beş uçuşa ait ödül puanlar üye hesabından düşülecektir.

SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası kapsamında gerçekleştirilmiş beş uçuşa ait ödül puanlar kampanya haricinde ödül bilet için kullanması durumunda, ilgili uçuş/uçuşlar kampanya kapsamı dışında kalacaktır.

Bu promosyon başka kampanyalar ile birleştirilemez.

SunExpress SunPoints 5 uçan 1 kazanıyor Kampanyası kapsamında gerçekleştirilecek uçuşlar SunExpress Genel Taşıma Kurallarına tabi olacaktır.

SunExpress tarafından tanımlanan sınıf ve kontenjanlarda, uçuşlardaki müsaitlik durumuna göre biletleme yapılacaktır.

SunExpress promosyon  kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Yukarıda belirtilen tarihler kampanya kapsamı içerisindedir.

SunExpress Online Bilet almak için Tıklayınız.

SunExpress 35 Koltuk 42 TL Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer SunExpress Kampanyaları


SunExpress 5 uçan 1 Bedava Fırsatı

SunExpress 5 uçan 1 Bedava FırsatıSunExpress Yaz boyunca aldığınız 5 uçak biletinden 1 bedava fırsatı SunExpress müşterilerini bekliyor....

Devamı...

SunExpress Grup İndirimleri Kampanyası

SunExpress Grup İndirimleri KampanyasıSunExpress'in başlatmış olduğu Grup İndirimleri Kampanyası birbirinden ayrılmayan, Grup indirimini yakalıyor. Yurt Dışına gidiş-dönüş sadece 151,89TL minimum 20, maksimum 50 kişi için geçerlidir....

Devamı...

SunExpress 35 Koltuk 42 TL Kampanyası

SunExpress 35 Koltuk 42 TL Kampanyasıİzmir-Konya-İzmir uçuşları için başlatılmıştır.Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyenler 31 Mart ? 02 Mayıs 2014 tarihleri arasında biletlerini almaları gereklidir....

Devamı...

SunExpress Kış Fırsatı 39,99 TL Kampanyası

SunExpress Kış Fırsatı 39,99 TL Kampanyası14 Ocak 2014 ve 28 Şubat 2014 tarihleri arasında keyifle ucun.39,99 TL?den başlayan kampanya fiyatı ve kampanya kapsamındaki diğer fiyatlar aşağıdaki tabloda belirtilmiş olan hatlarda geçerlidir...

Devamı...

Tüm SunExpress Kampanyaları