Süper Online Süper Depo Kampanyası - Detay

Süper Online Süper Depo Kampanyası Süper Online'in başlatmış olduğu Süper Depo Kampanyası sayesinde Süper depo ile bilgileriniz istediğiniz an istediğiniz yerden ulaşabilir dilediğiniz kişiye paylaşabilirsiniz.Üstelik 100Mbps upload hızında.


Süper Online Süper Depo Kampanyası

Süper Online'in başlatmış olduğu Süper Depo Kampanyası sayesinde Süper depo ile bilgileriniz istediğiniz an istediğiniz yerden ulaşabilir dilediğiniz kişiye paylaşabilirsiniz.Üstelik 100Mbps upload hızında.

Finas Bank POS Hediye Kampanyası Detaylı Bilgi

Bu avantajlı kampanya sayesinde En değerli anlarınızı hatırlatan video ve fotoğraflarınızı, işinizle ilgili kritik dosyalarınızı ve önemli bilgilerinizi bilgisayarınızda ya da harici disklerinizde kayıtlı tutuyorsanız, bilgisayarınız arızalandığında, harddiskiniz kaybolduğunda ya da çalındığında bu verileri sonsuza dek kaybedersiniz.

Süper Depo ile değerli dosyalarınızı kaybetme riski olmadan koruyabilir, harici disk, flash bellek gibi ekipmanlar taşımanıza gerek kalmadan, ister bilgisayarınızdan ister tablet ya da akıllı telefonunuzdan kolayca ve güvenli bir şekilde erişebilirsiniz.

 Finas Bank POS Hediye Kampanyası ile Kolay erişim Süper Depo?daki dosyalarınıza; Windows, Mac, iOS, Android işletim sistemlerinde aynı hesabı kullanarak erişebilirsiniz. Hızlı dosya transferi Turkcell Superonline Fiber İnternet abonesi olarak, hızınız ne olursa olsun, dosyalarınızı 100 Mbps hızla yükleyebilir, yüksek boyutlu dosyalarınızı yüklemek için uzun süre beklemezsiniz.Bu avantajlı kampanya sayesinde  Özgürce paylaşma Müzik, video, fotoğraf dahil tüm dosyalarınızı herhangi bir dosya paylaşım sitesi kullanmanıza gerek kalmadan gönderebilir, Facebook, Twitter gibi sosyal platformlarda anında paylaşabilirsiniz. Finas Bank POS Hediye Kampanyası sayesinde dilerseniz paylaştığınız dosya için bir şifre belirleyerek, sadece şifreyi bilen kişilerin dosyaya ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Finas Bank POS Hediye Kampanyası sayesindeOtomatik yedekleme Belirlediğiniz zaman aralığına göre bilgisayarınızın otomatik olarak yedeklenmesini sağlayarak, dosyalarınızı; bilgisayarınızın bozulması, harici diskinizin kaybolması veya çalınması gibi durumlara karşı koruyabilirsiniz.

Süper Online Süper Depo Kampanyası hakkında bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları