Superonline ADSL Yaz Fırsatı - Detay

3 Ay Bedava ADSL 16 Mbps?ye kadar Limitsiz 50 GB AKK ADSL ilk 3 ay ücretsiz, sonraki 24 ay ayda sadece 54 TL'ye sahip olabilirsiniz.


Superonline ADSL Yaz Fırsatı

Superonline'ın başlatmış olduğu ADSL Yaz Fırsatı Kampanyası kapsamında 3 Ay Bedava ADSL 16 Mbps?ye kadar Limitsiz 50 GB AKK ADSL ilk 3 ay ücretsiz, sonraki 24 ay ayda sadece 54 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Superonline ADSL Yaz Fırsatı Kampanya Detayları


Bu avantajlı promosyon dahilinde 1 Haziran 2015 - 01 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

Superonline ADSL Yaz Fırsatı Kampanyası avantajlarından yeni ve mevcut ADSL aboneleri, 27 ay taahhüt vererek yararlanabilirler.

ADSL promosyonunda vergiler dahil 29 TL?lik aktivasyon ücreti alınmamaktadır.

Bu avantajlı promosyon kapsamında 16 Mbps'ye kadar paketlerinden yararlanabilmek için hattın ADSL2+ teknolojisini desteklemesi gerekmektedir. Hattın kalitesi ve hizmet alınan santrale uzaklığına göre üyelik hızı değişkenlik gösterebilir.

Superonline ADSL Yaz Fırsatı Kampanyası dahilinde sunulan modemler tak&çalıştır özellikli olduğu için kurulum hizmeti sunulmamaktadır. Kampanya kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir.

Türk Telekomünikasyon A.Ş. altyapısı üzerinden hali hazırda başka bir işletmeci tarafından xDSL hizmeti almayan yeni xDSL müşterileri için kurulum hizmeti bedeli olan tüm vergiler dahil 100 TL taahhüt kapsamında alınmayacaktır.

Üyelik taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda üyelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin tüm vergiler dahil 29 TL aktivasyon ücreti, tüm vergiler dahil 100 TL kurulum hizmeti, tarife fiyatı ve promosyon fiyatı arasındaki farkın yararlandığım ay kadar toplam tutarı toplam bedeli ile işbu kampanya dahilinde belirlenen promosyonlu aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel promosyon iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.

Superonline ADSL Yaz Fırsatı Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları