Superonline Esnek Kotalı Fiber İnternet Kampanyası - Detay

Kotanız dolarsa endişelenmenize gerek yok. Otomatik olarak bir üst seviyeye geçin, limit aşımı yaşamadan keyifle gezin. Kota aşımı ve kota aşım ücreti yok.Ücretsiz modem ve yerinde kurulum.


Superonline Esnek Kotalı Fiber İnternet Kampanyası

Superonline'ın başlatmış olduğu Esnek Kotalı Fiber İnternet Kampanyası kapsamında Kotanız dolarsa endişelenmenize gerek yok. Otomatik olarak bir üst seviyeye geçin, limit aşımı yaşamadan keyifle gezin. Kota aşımı ve kota aşım ücreti yok.Ücretsiz modem ve yerinde kurulum.

Superonline Esnek Kotalı Fiber İnternet Kampanyası Detayları

Turkcell Superonline Fiber İnternet Hizmeti, Turkcell Superonline'ın fiber optik altyapısının bulunduğu bölgelerde geçerlidir.

Promosyon kapsamında tüm vergiler dahil 29 TL aktivasyon ücreti alınır.

Belirtilen tüm paket fiyatlarına tüm vergiler dahildir. Superonline Esnek Kotalı Fiber İnternet Kampanyası belirtilen fiyatlardan yararlanmak için 24 ay kampanya taahhüdü verilmesi ; Numara taşıma kampanyasından fiyatlardan yararlanabilmek için de 24 ay kampanya taahhüdü verilmesi ve sabit telefon hattının Turkcell Superonline?a taşınması şarttır.

Üyeliği 24 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve / veya indirimli servisler faturaya yansıtılır.

Promosyon kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir.

Ay içerisinde belirtilen kota doldurulduğunda otomatik olarak bir üst kota paketine geçirilir. Aylık veri download ya da upload miktarı 25GB'ı aştıktan sonra ayın geri kalan günleri için download hızı 3 Mbps?e, upload hızı 1 Mbps?ye düşürülecektir.

Superonline Esnek Kotalı Fiber İnternet Kampanyası  taahhütnamesinden kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere, Turkcell Superonline faturasına yansıtılır.

Telefon görüşmeleri Turkcell Superonline'ın her yöne sabit tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Ayrıca dakika paketiniz varsa, ses görüşmeleriniz için dakika paketinizi kullanabilirsiniz.

Superonline Esnek Kotalı Fiber İnternet Kampanyası Detayı İçin Tıklayınız.


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları