Teknosalar'da Samsung LED LCD TV'lerde %47 varan indirim - Detay

Teknosa'yı internetken takip eden kazanıyor.Yaptığı çok avantajlı kampanyaları sitesinden duyuran teknosa şimdide SAMSUNG 46ES6140 FHD 3D LED LCD TV'lerde %47 varan indirim yaptı.


Teknosalar'da Samsung LED LCD TV'lerde %47 varan indirim

Teknosa'yı internetken takip eden kazanıyor.Yaptığı çok avantajlı kampanyaları sitesinden duyuran teknosa şimdide SAMSUNG 46ES6140 FHD 3D LED LCD TV'lerde %47 varan indirim yaptı.

SAMSUNG 46ES6140 FHD 3D LED LCD TV Uygulamalar, videolar, Skype, web tarama ve daha fazlasının keyfini çıkarın Samsung?un güncellenmiş Smart Hub ve üç büyük yeni hizmeti ile sosyal ve kişiselleştirilmiş ev eğlencesinin yer aldığı yeni bir dünyayı keşfedin. Family Story, özel fotoğrafları, mesajları ve olayları sevdiklerinizle paylaşmanıza imkan verir. Bu arada, çocuklar da Kids özelliği ile eğlenebilirler ve eğitim alırlar. Ayrıca Fitness özelliğini kullanarak spor idmanınızı yapabilir ve yönetebilirsiniz. Büyük bir içeriğe erişim ve aynı zamanda Samsung App, web tarama, Skype ve daha fazlasının seçilmesi, en büyük aile ev eğlencesi deneyimini oluşturur.

Full HD alanında yeni bir gerçekliği keşfedin Daha öncekinden daha ileri bir seviyede ev eğlencesi gerçekliğinin tadını çıkarın. Standart HD televizyonların iki katı kadar yüksek çözünürlük sayesinde Samsung Smart televizyonunuz, sizi ekranın ötesinde tüm dünyaya daldıran, nefes kesici bir izleme deneyimi sunmaktadır.

Full HD görüntülerin zengin ve canlı dokusunu gördüğünüzde, favori televizyon programlarınız ve filmleriniz bir daha asla aynı olmayacak. Tam yüksek çözünürlüklü bir deneyimle gerçekliği keşfedin.

Daha iyi görüntüler için daha canlı renkler İleri bir görüntü kalitesi geliştirme algoritması kullanan Samsung Wide Color Enhancer Plus, tüm görüntülerin kalitesini çarpıcı biçimde artırır ve saklı detayları ortaya çıkarır. Renkleri şimdi bir de Wide Color Enhancer Plus ile görün.

SAMSUNG 46ES6140 FHD 3D LED LCD TV

SİPARİŞ KODU 110012290 Boyutlar(GxYxD) (mm) 1062 x 631 x 46
Çıkışlar kulaklık, dijital ses Çözünürlük (piksel) 1920 x 1080
Ekran boyutu 46"/117 cm Ekstra Özellikler Skype Desteği
Garanti süresi 2 Yıl Girişler 1 HDMI, USB
Girişler 2 RF, AV Güç Tüketimi (W) 78 W
HDMI girişleri 3 Adet Kulaklık çıkışı Var
Kutunun içindekiler Uzaktan Kumanda MARKA SAMSUNG
MODEL 46ES6140 Scart Var
Ses çıkış gücü(RMS) (W) 10W x 2 Ses geliştirme Dolby Digital Plus
Ses sistemi SRS TheaterSound HD Tipi Full HD
USB Girişi Var (3 Adet) Desteklenen Formatlar (USB) MKV
SMART TV Var Dahili HD Alıcılar Yok
Desteklenen Uygulamalar Samsung Apps 3D Var
DLNA Var Wifi Dahili Wi-Fi
Sistem Frekansı 200 Hz (MCI)


Diğer Teknosa Kampanyaları


Teknosa Canon Selphy Kampanyası

Teknosa Canon Selphy KampanyasıTeknoda Canon Selphy Fotoğraf Yazıcısı alana Canon CP Serisi KP-36 Baskı Kağıdını sepette hediye ediyor!...

Devamı...

Teknosa Cep Telefonu ve Powerbank Kampanyası

Teknosa Cep Telefonu ve Powerbank KampanyasıTeknosa Huawei Y6 alana sepette siyah Powerbank hediye!...

Devamı...

Teknosa Günün Kampanyası

Teknosa Günün KampanyasıTeknosa iRobot Roomba Robot Süpürge 600 TL indirimli fiyatı ile 2.999 TL yerine 2.399 TL!...

Devamı...

Teknosa Iphone 11 Pro Max Kampanyası

Teknosa Iphone 11 Pro Max KampanyasıTeknosa da Iphone 11 Pro Max 64 GB akıllı cep telefonu 13.199TL yerine sadece 11.879 TL üstelik sepetteki %10 indirimi ile 10.691 TL!...

Devamı...

Tüm Teknosa Kampanyaları