Turkcell 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanyası - Detay

Turkcell ile İşte, evde, dışarıda interneti ilk defa deneyin diye, 6 ay boyunca 1 GB sadece 12 TL sahip olabilirsiniz.


Turkcell 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanyası kapsamında İşte, evde, dışarıda interneti ilk defa deneyin diye, 6 ay boyunca 1 GB sadece 12 TL sahip olabilirsiniz. Bu avantajlı kampanya İnterneti olmayan Turkcell aboneleri için sunulmuştur.

Turkcell 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanya Detayları


Bu avantajlı promosyon üyeler için 6 ay indirimli 1GB internet paketi KDV ve ÖİV dahil 12 TL?dir.

Turkcell 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanyası dahilinde verilen paketin şebeke erişim hızı en fazla 7,2 Mbps?tir. 3G hızında internetten yararlanılması için 3G aboneliği gerçekleştirilmiş hatlarla Turkcell 3G kapsama alanında, 3G uyumlu cihazlarla bağlantı yapılması gereklidir. Turkcell 3G bağlantısı kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir.

İnternet paketi limitinden indirilen ve yüklenen tüm data miktarı düşer. Katılım için gönderilen kısa mesaj ücretsizdir.

Paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez.

Turkcell 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanyası paket aşım ücreti yoktur. Paketin limitinin dolmasıyla birlikte kullanım durdurulacaktır. Ek paket alınarak, yeniden İnternet kullanımına devam edilebilir.

Paket sadece wap ve İnternet erişim noktası kullanılarak yapılan yurt içi bağlantılarda geçerlidir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanyası İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant erişim noktaları pakete dahil değildir.

Sadece ses hatları yararlanabilir. Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.

Paket sadece yurt içinde geçerlidir, yurt dışı kullanımlar ayrıca ücretlendirilecek tir.

Üyeler, promosyondan 1 kez faydalanabilir.

6. ayın sonunda, paket standart 1GB internet paketinin güncel fiyatı üzerinden devam edecektir.


Turkcell 6 Ay İndirimli 1GB İnternet Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları