Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası - Detay

Turkcell'in başlatmış olduğu kampanya kapsamında 6 ay indirimli 1GB internet paketi sizinle.


Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu kampanya kapsamında 6 ay indirimli 1GB internet paketi sizinle Üstelik 6 ay indirimli 1GB internet paketi 12 TL / Ay devam ediyor.
 Hem işte, hem evde, hem gezmede interneti ilk defa deneyin diye, 6 ay boyunca 1GB sadece 12 TL. Üstelik paket aşım korkusu olmadan dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Çalışmak zor! İş ile ev arası yol uzun. Çok da boş vakit var ama cepte internet yok. Size özel teklifimizle 6 ay boyunca 1GB'tan sadece 12 TL ödeyerek yararlanabilirsiniz! Üstelik faturanızda 1 kuruş dahi ekstra aşım bedel ödemeyecek, gönül rahatlığıyla 1GB'ınızı kullanabileceksiniz. Hiç internete girmediyseniz, KATIL 1GB yazıp 2222'ye gönderin.27 Aralık 2013 tarihine kadar geçerlidir

Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası

Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası 6 ay ve uzun süredir hiç internete girmemiş aboneler yararlanabilir.

Bu aboneler için 6 ay indirimli 1GB internet paketi KDV ve ÖİV dahil 12 TL?dir.

Verilen paketin şebeke erişim hızı en fazla 7,2 Mbps?tir. 3G hızında internetten yararlanılması için 3G aboneliği gerçekleştirilmiş hatlarla Turkcell 3G kapsama alanında, 3G uyumlu cihazlarla bağlantı yapılması gereklidir. Turkcell 3G bağlantısı kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir.

İlgili internet paketlerinde ay içerisinde kullanılmayan data bir sonraki aya devretmez.

Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası ile internet paketi limitinden indirilen ve yüklenen (download/upload) tüm data miktarı düşer. Katılım için gönderilen kısa mesaj ücretsizdir.

Paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez.

Paket aşım ücreti yoktur. Paketin limitinin dolmasıyla birlikte kullanım durdurulacaktır. Ek paket alınarak, yeniden internet kullanımına devam edilebilir. Ek paket ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız..

Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası kapsamında paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan yurt içi bağlantılarda geçerlidir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları pakete dahil değildir.
Sadece ses hatları yararlanabilir.

Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası kapsamında Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.

Paket sadece yurt içinde geçerlidir, yurt dışı kullanımlar ayrıca ücretlendirilecektir.
Aboneler, kampanyaya 1 kez faydalanabilir.

6. ayın sonunda, paket standart 1GB internet paketinin güncel fiyatı üzerinden devam edecektir.

SINIRSIZ paketleri mevcutta Facebook/Sosyal /Twitter/Facebook Plus/ Gece 100MB/ Günlük 10MB/ Aşımsız 20MB/ 20MB Tanışma/ Bana Uyan/ Sınırsız 1GB, Sınırsız 2GB, Sınırsız 4GB paketleri olan abonelerimiz ve Herkese 100TL Hediye kampanyasından faydalanan abonelerimiz bu kampanyayı satın alamaz.

Diğer Satın Alma Seçenekleri

(KATIL 1GB yaz 2222?ye gönder)

Turkcell 6 ay indirimli 1GB internet paketi Kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları