Turkcell Babalar için Özel Tablet Kampanyası - Detay

Babalar Günü'ne özel kampanya dahilindeki tabletleri %20 indirimle alabilirsiniz.14 Haziran 2014 tarihine kadar geçerlidir.


Turkcell Babalar için Özel Tablet Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu Babalar için Özel Tablet Kampanyası kapsamında Babalar için Özel Tabletlerde %20 İndirim devam ediyor.Bu avantajlı kampanyaya katılım 14 Haziran 2014 tarihine kadar geçerlidir. Babalar Günü'ne özel kampanya dahilindeki tabletleri %20 indirimle alabilirsiniz.

Casper Via T3
479,2 TL 599 TL
IPS Ekran Teknolojisi
7.85 inç IPS (1024x768) ekranı ile görüntüde bozulma ve renk kayması ile karşılaşmazsınız.
Turbo Performans
VIA T3 sahip olduğu 4 çekirdekli Turbo işlemci ile performans öncüsü.
Multimedya Deneyimi
2 MP ön, 5 MP arka kamerası ile her anı fotoğraflayın ve paylaşın.
Her Anı Saklayın
16 GB dahili ve 32 GB arttırılabilir hafızası ile hiçbir anınız kaybolmasın. Dilediğiniz kadar fotoğraf/video çekin, dosyalarınızı saklayın.
Casper Via T3 Cihazı Kampanyaları
Turkcell.com.tr'de satılan cihaz ve aksesuarları, Turkcell Mağazaları ve Turkcell İletişim Merkezleri'nde de bulabilirsiniz.

Huawei Medipad 7 Youth
Babalar günü tablet %20 indirim kampanyası 316 TL 395 TL
Yüksek Hafıza ile Yüksek Çözünürlük. Şahane!

Yüksek hafıza desteği sayesinde tabletiniz sevdiğiniz filmleri arşivleme imkânı tanır. Yüksek çözünürlüklü ekranı ile sinema keyfinin tadını çıkarabilir, sevdiğiniz filmleri kaydedip istediğiniz zaman tekrardan ulaşabilirsiniz.
Mükemmel Tasarım, Huawei?de.

Kusursuz çizgiler ile tasarlanmış Huawei cihazınız tarzınızı ortaya koyabilmeniz için en şık seçeneği size sunuyor. Genç ve dinamik stilinizi Huawei ile ifade edebilirsiniz. Çevrenizdekileri yeni tarzınız ile etkileyin! Teknoloji ve stil tek bir cihazda sizin için bir arada.

Tabletinizin kaliteli ve güçlü GPS sinyali sayesinde navigasyon uygulamalarını özgürce kullanabilir ve gitmek istediğiniz yere anında, kolayca ulaşabilirsiniz. Huawei Youth 7 ile kaybolmazsınız.

Mükemmel işlemcisi ile yüksek performans ve hızı hayatınıza dahil edin. Hızlı iş ve eğlence yaşantınızı dilediğiniz hızda düzenleyebilirsiniz. Huawei teknlojisi ile geliştirilen ultra hızlı işlemciniz sayesinde her an, her yerde kesintisiz işlem gücünün farkına varacaksınız.

Data Kablosu
Kullanım Kılavuzu
Şarj Cihazı

Turkcell Babalar için Özel Tablet Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları