Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası - Detay

Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası sayesinde akıllı cihazınızın işletim sistemi ve cihazınızın içinde bulunan bazı uygulamalar otomatik olarak kullanabilirsiniz.


Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası kapsamında artık her kullanıcıcının bir BlackBerry alma hakkı sunuyor.Turkcell?den cazip fiyatlarla BlackBerry akıllı telefon teklifi bu kampanyada kapsamında satışa sunulmuştur.

Turkcell Fatura ile Yapılan Ödemelerde

24 Aylık Kontratlarda Aylık 94 TL
12 Aylık Kontratlarda Aylık 177 TL

Kredi Kartı ile Yapılan Ödemelerde

24 Ay Ödemelerde 83 TL
12 Ay Ödemelerde 166 TL

Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası ve Tarife paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN yazıp 2222'ye SMS göndererek veya Online İşlemler'den öğrenebilirsiniz. Tarife ve paketteki kullanılmayan dakika, SMS ve internet bir sonraki aya devretmez.

 Paket aşım ücreti, güncel tarife/paket aşım ücretleri ile aynı olacaktır.Tüm paketler yurt içinde geçerlidir. Yurt dışı kullanımlar ayrıca ücretlendirilir.Sözleşme süresi bitiminde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası  kapsamında dilerseniz kredi kartınızdan aylık cihaz bedeli çekilerek, kalan tutarın faturanıza yansıtılması koşuluyla cihaz teklifinden yararlanabilirsiniz. Bu tekliften sadece Advantage, Axess, Bonus,CardFinans, Maximum, World kredi kartı sahipleri yararlanabilir.

Advantage ve Bonus kredi kartı kullanıcılarına özel, ekspres limit uygulamasıyla tüketici kredisi açılacak ve ek limit tanımlanarak kampanyadan yararlanılması sağlanacaktır. 24 aylık kontratlı tekliflerde Axess ve CardFinans dışındaki kredi kartı ekstresinde cihaz temlik bedeline ek banka vade farkı uygulanacaktır. İlgili vade farkı tutarı banka sorumluluğunda olup, banka tarafından belirlenmektedir. Banka tarafından vade farkı değişiklikleri yapılabilir.

3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası  sayesinde akıllı cihazınızın işletim sistemi ve cihazınızın içinde bulunan bazı uygulamalar otomatik olarak internetten bilgi almaktadır, kullanılan datalar, data paketiniz varsa paketinizden düşecektir yoksa tarifenizden ücretlendirilecektir.

Sınırsız TURBO 1GB ve Sınırsız TURBO 4GB paketine sahip olmak için, Facebook Paketi, Twitter Paketi, Sosyal İnternet Paketi, Facebook Plus Paketi aboneliği olmaması gerekmektedir.

Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası katılımında BIS/BES paketi alma zorunluluğu bulunmamaktadır. BIS/BES paketi BlackBerry 10 işletim sistemli cihazlarda aktiflenemez.Tarife içerisindeki internet paketleri ve internet paketi ile alınan cihazlardaki datalar BlackBerry işletim sistemi kullanan cihazlar ile kullanılamaz. BlackBerry işletim sistemi cihazlarda internet kullanımı için BIS/BES paketi alınması gerekmektedir.

Turkcell BlackBerry Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları