Turkcell Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası - Detay

Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası kapsamında E-fatura veya sms fatura kullanın, kazandırmaya devam ediyor.


Turkcell Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası kapsamında E-fatura veya sms fatura kullanın, kazandırmaya devam ediyor.Bu kampanya kapsamında 31 Ocak 2014 tarihine kadar faturasını ödeyenler Ses hattı müşterilerimize, 2 ay boyunca akşam 9:00' dan sabah 9:00' a Turkcellilerle mesajlaşmak bedava. VINN hattı müşterilerimize ise, 1 ay boyunca 1 GB internet bedava kazanıyor.

Turkcell Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası Detayları

Turkcell Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası sayesinde sizde zamandan kazanın. Faturalarınız postada takılmadan anında size ulaşın.

Bu avantajlı kampanya ile cebinizden kazandırır. E-fatura kullandığınızda ayrıntılı fatura ücretsizdir.

Hep e-posta kutunuzdadır, istediğiniz zaman geçmiş faturalarınızı kontrol edebilirsiniz.

Konuşma hatlarının faturasını SMS Fatura veya E-fatura ile almaya başlayan ses hattı müşterilerimiz, 2 ay boyunca akşam 9:00?dan sabah 9:00?a, Turkcell'lilerle yurt içinde BEDAVA mesajlaşma avantajından yararlanacaktır.

Turkcell Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası ile VINN hattının faturasını SMS Fatura veya E-fatura ile almaya başlayan müşterilerimiz ise, 1 ay boyunca yurt içinde kullanabilecekleri 1 GB BEDAVA İNTERNET avantajından yararlanacaktır.

Bu promosyon, bireysel faturalı hatlar için geçerlidir.VINN hatlarına özel 1 GB internet avantajı, E-fatura veya SMS Fatura geçişinin ardından otomatik olarak başlayacaktır. Promosyon kazanılan 1 GB BEDAVA internet paketi müşterinin sahip olduğu diğer internet paketlerine göre öncelikli kullanılır.

Ses hatlarına özel mesajlaşma avantajı, E-fatura veya SMS Fatura geçişinin ardından otomatik başlayacak ve avantajın başladığına dair bilgi SMS'i gönderilecektir.

Diğer

Katılmak için güncel e-posta adresinizi yazarak 2222?ye gönderin.

Turkcell Çevre Faturası Kazandırıyor Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları