Turkcell gnctrkcll Gece Bizim Kampanyası - Detay

gnçtrkcll'liler, geceleri rahat rahat yazışsın, sosyal medyayı 7/24 kullansın diye; aldığınız kadar internet paketi 22:00 - 06:00 arası ceplerinize geri dönüyor; 30 gün boyunca geceleri hediye internet kullanma şansı yakalayabilirsiniz.


Turkcell gnctrkcll Gece Bizim Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu gnctrkcll Gece Bizim Kampanyası kapsamında geceleri internet paketini aşmadan dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Bu avantajlı kampanya gnçtrkcll'liler, geceleri rahat rahat yazışsın, sosyal medyayı 7/24 kullansın diye; aldığınız kadar internet paketi 22:00 - 06:00 arası ceplerinize geri dönüyor; 30 gün boyunca geceleri hediye internet kullanma şansı yakalayabilirsiniz.

Turkcell gnctrkcll Gece Bizim Kampanyası Detayları

Gece Bizim Kampanyası'ndan internet paketi olan faturasız Genç Tarife, Genç Plus Tarife ile faturalı Yeni Genç Tarife'deki aboneler ile 25 yaş altındaki tüm gençler GECEBIZIM yazıp 2222?ye SMS göndererek yararlanabilir.

İnternet paketinin içeriği kadar 30 gün boyunca her gün 22:00-06:00 arasında geçerli internet hediye edilecektir.

Kampanyaya dahil olan İnternet Paketleri aşağıdaki gibidir, belirtilen internet paketleri dışında bir internet paketi olan gençler kampanyadan yararlanamayacaklardır. Ben Yaptım 1 GB İnternet Kampanyası'ndan yararlananlar da bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. Mevcut paketini iptal edip aşağıda belirtilen promosyonlu paketlerden birini alman durumunda promosyondan yararlanabilirsin.

SINIRSIZ 1 GB, SINIRSIZ 2 GB, SINIRSIZ 4 GB İnternet paketlerine sahip üyesi promosyon katılmaları durumunda tekrar onayları alınarak promosyon süresi boyunca paketin sınırsız özelliği kaldırılacak, ekstra bir ücret alınmadan 30 günlük paket süresi yeniden başlayacaktır. Promosyon bitiminde ya da promosyon iptalinde tekrar talep ederek sınırsız paketlerine geri dönebileceklerdir.

Turkcell gnctrkcll Gece Bizim Kampanyası katılım için ücretsiz katılım SMS'i gönderilmesi gerekmektedir. Gece Bizim Kampanyası içeriği kadar bedava hediye edilen gece İnternet faydası 30 gün boyunca akşam 22:00-06:00 saatleri arasında yurt içinde geçerli olacaktır, paket yenilendiği durumda promosyon bitim tarihine kadar gece İnternet hediyesi de yenilenecektir.Promosyonla paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir.

Kullanılmayan haklar bir sonraki döneme devretmez. Paket kapsamındaki haklar, üçüncü şahıslara transfer edilemez. Yurt dışından yapılan kullanımlar ayrıca yurt dışı tarifesinden ücretlendirilir.

Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir.Turkcell gnctrkcll Gece Bizim Kampanyasına internet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir.

Turkcell gnctrkcll Gece Bizim Kampanyası kapsamındaki paketler:


100 MB Paketi almak için YENI100MB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 10 TL)

250 MB Paketi almak için YENI250MB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 14 TL)

500 MB Paketi almak için YENI500MB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 19 TL)

SINIRSIZ 1 GB Paketi almak için SINIRSIZ1GB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 25 TL)

SINIRSIZ 2 GB Paketi almak için SINIRSIZ2GB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 30 TL)

SINIRSIZ 4 GB Paketi almak için SINIRSIZ4GB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 40 TL)

Ben Yaptım ek 500 MB -> 500MB -> 2222 (Paket ücreti 7 TL)

Turkcell gnctrkcll Gece Bizim Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları