Turkcell SAAT&SAAT %20 indirim Kampanyası - Detay

SAAT&SAAT ve CAMPANOLA mağazalarında Turkcell?lilere özel %20 indirim yapılacaktır.


Turkcell SAAT&SAAT %20 indirim Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu SAAT&SAAT %20 indirim Kampanyası kampanyası SAAT&SAAT ve CAMPANOLA mağazalarında Turkcell?lilere özel %20  indirim yapılacaktır.Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak için ??AVANTAJ?? yazıp 2222?ye gönderilmesi ve hat numarasıyla birlikte kasa yetkilisine iletilmesi yeterlidir.

Turkcell SAAT&SAAT %20 indirim Kampanyası Detayları

Tüm marka avantajlarında geçerli şifrenizi almak için "Hemen Al" linkine tıklayabilir veya ?AVANTAJ? yazıp 2222'ye SMS gönderebilirsiniz.
promosyondan yararlanmak için "AVANTAJ" şifresinin alışveriş esnasında hat numarasıyla birlikte kasa yetkilisine iletilmesi ya da ödeme adımında ilgili alana girilmesi yeterlidir.

Aynı şifre ile 30 gün boyunca dilediğiniz kadar promosyondan faydalanabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız "SIFRE" yazıp 8200'a ücretsiz SMS göndererek tekrar alabilirsiniz. 30 gün boyunca tüm kampanyalardan faydalanmak için 300 Sarı Puan.

Promosyon  4-31 Ocak 2014 tarihleri arasında Turkcell üyelik yaşı kesintisiz 1 yılın üzerinde olan bireysel Turkcell üyeleri için geçerlidir. 

Data ve kurumsal hatlar kampanyadan faydalanamaz. Sarı Kutu üyesi olmayan Turkcell?liler için program katılımı 0,40 TL (KDV ve ÖİV dahil)?dir.

Turkcell SAAT&SAAT %20 indirim Kampanyası kapsamında satın alınan ürünlerden marka sahibi firma ve mağaza sorumludur.

Ürünlerle ilgili iade, değiştirme, tamirat gibi taleplerden Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Bu promosyon başka kampanyalarla birleştirilemez.

Turkcell SAAT&SAAT %20 indirim Kampanyası tüm mağazalarda sadece yeni sezon ürünlerde geçerlidir.

 Turkcell kampanya içeriğini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

30 gün boyunca tüm kampanyalardan faydalanmak için 300 Sarı Puan.

Turkcell SAAT&SAAT %20 indirim Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları