Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Başladı - Detay

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Başladı Eski telefonunuzu getirin yerine son model akıllı telefonlara 1440 TL?ye varan indirimlerle satın alın.


Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Başladı

Vodafone'in başlatmış olduğu Akıllı Telefon Değişim Kampanyası kapsamında Eski telefonunuzu getirin yerine son model akıllı telefonlara 1440 TL?ye varan indirimlerle satın alın. Vodafone Red Small, Red Medium ve Red Large tarifelerinden birini tercih eden üyelere teslim edilen telefonların durumuna göre belirlenmiş indirimli aylık ek ödemeler karşılığında iPhone 6, iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note 4 veya Sony Xperia Z3 model telefonlardan birine indirimli sahip olabilirler.

İndirimli Kampanya (Aylık Ek Ödeme)


iPhone 6 Plus 16GB - 105 TL

Samsung Galaxy Note 4 - 85 TL

Sony Xperia Z3 - 85 TL

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanya Detayları

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası kapsamında çalışır durumdaki ve statü gruplarından ve APPLE IPHONE 4 16GB, APPLE IPHONE 4 32GB, APPLE IPHONE 4 8GB, APPLE IPHONE 4S 16GB, APPLE IPHONE 4S 32GB, APPLE IPHONE 4S 64GB, APPLE IPHONE 4S 8GB, APPLE IPHONE 5 16GB , APPLE IPHONE 5 32GB , APPLE IPHONE 5 64GB, APPLE IPHONE 5S 16GB, APPLE IPHONE 5S 32GB, APPLE IPHONE 5S 64GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 3 32GB N9000, SAMSUNG GALAXY NOTE 3 NEO N7500, SAMSUNG GALAXY NOTE II 16GB N7100, SAMSUNG GALAXY S4 16GB I9500, SAMSUNG GALAXY S4 MINI 8GB I 9190, SAMSUNG GALAXY S5 16GB G900, SAMSUNG GALAXY S III I9300, SAMSUNG GALAXY S III MINI 8GB I8190, SAMSUNG GALAXY S4 ACTIVE I9295, SAMSUNG GALAXY S4 ZOOM C1010, SONY XPERIA Z1, SONY XPERIA Z2, SONY XPERIA L, SONY XPERIA Z ULTRA 16GB model telefonlardan bir tanesini Vodafone Cep Merkezlerine teslim eden ve 24 ay süresince Vodafone Red Small, Red Medium ve Red Large tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden aboneler her bir tarife için teslim edilen telefonların durumuna göre ayrı ayrı belirlenmiş Ek-3'te yer alan indirimli aylık ek ödemeler karşılığında kampanya kapsamında sunulan iPhone 6 16GB, iPhone 6 64GB, iPhone 6 Plus 16GB, Samsung Galaxy Note 4 ve Sony Xperia Z3 model telefonlardan birinin sahibi olacaklardır.

Kampanya kapsamında üyeleri indirimden faydalanmaları için öncelikle cep telefonlarının kampanyaya ?Kabul Edilebilir? olması gerekir.

Cihazların ?Kabul Edilebilir? olması için; çalıntı ya da IMEI numarası kopyalanmamış olmalı, açılıp kapanıyor olmalı, bataryası mevcut olmalı, sıvı teması olmamalıdır.

Ayrıca sadece Apple marka cihazlar için geçerli olmak üzere Iphone güvenlik kilitleme kodu kaldırılmış olmalı ve iphone/ipad?imi bul (iCloud) servisi kaldırılmış olmalıdır.

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Başladı detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları