Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası - Detay

BlackBerry Q10, Vodafone Red tarifelerine ek ayda 29 TL'den başlayan ek ödemeler ile Vodafone Red farkıyla sizi bekliyor.


Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası

Vodafone'in başlatmış olduğu BlackBerry Q10 Kampanyası kapsamında BlackBerry Q10 sahip olmak isteyen müşterilerine özel Ayda 29 TL?den başlayan fiyatlarla kampanyaya ek olarak ödeyerek alam imkanı sünmüştür.BlackBerry Q10, Vodafone Red tarifelerine ek ayda 29 TL'den başlayan ek ödemeler ile Vodafone Red farkıyla sizi bekliyor.BlackBerry Q10?e Vodafone Red tarifeleriyle sahip olun, Vodafone Red dünyasının hayatınızı kolaylaştıran hizmet ve fırsatlarından faydalanın.

Klasik BlackBerry Klavyesiyle yeni BlackBerry Q10

Kamera: 8 MP Arka Kamera

İşletim Sistemi: BlackBerry 10 OS

İşlemci: Çift Çekirdekli 1,5 GHz

Ekran Boyutu: 3,1 inç


Tavsiye edilen peşin fiyatı* 2.141 TL ile Vodafone Cep Merkezleri'nde sizi bekliyor.

Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası cihaz alan üyelerine, aynı zamanda Vodafone Red %30 Aile İndirimi kampanyasından faydalanamamaktadır.

Fiyatlar, cihazların tavsiye edilen peşin fiyatlarını göstermekte olup, güncel satış fiyatları Vodafone Cep Merkezileri tarafından bağımsızca belirlenmektedir.Klasik BlackBerry klavyesiyle yeni BlackBerry Q10 ile tanışın.

Klasik BlackBerry klavye, en zahmetsiz yazma deneyimi için yeniden tasarlandı. Anında İşlem ile de,doğrudan ana ekrandan kısayolları kullanarak daha hızlı yazmanızı ve görevleri gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Time Shift Mod'lu Kamera ile nokta atışı yapın ve istediğiniz fotoğrafı çekmek için resminizin öğelerini ayarlayın. Time Shift modu, fotoğrafınızdan milisaniyeler sonrasını yakalar; böylece mükemmel resmi oluşturmak için fotoğrafları birleştirmeden önce arkadaşınızın gözünü açmak için geri dönebilir ve ardından diğer arkadaşınızın gülümsemesini yakalamak için ileri gidebilirsiniz.

BlackBerry Balance ile BlackBerry® Q10 akıllı telefonunuzda iş e-posta ve uygulamalarınıza kişisel deneyiminizden ve kullanımınızdan ödün vermeden erişin. BlackBerry® Balance? teknolojisi biri iş diğeri ise kişisel kullanım için iki profil oluşturarak bilgilerinizi güvenlik altında tutar.

BlackBerry Hub ile önemli şeylerin her zaman yakınında olun; sizin için değerli olan her şeyi tek bir yerde tutun.Mesajlarınız ve sohbetleriniz içinde zahmetsizce dolaşmak için tek bir hareketle herhangi bir uygulamadan BlackBerry® Hub'a göz atmanız yeterlidir.

BlackBerry Q10. Özellikleri
Üretici : BlackBerry
Genel Özellikler
İşlemci Hızı
Çift Çekirdekli 1,5 GHz
İşletim Sistemi BlackBerry 10® OS
Ağırlık 139gr
Ağ Wireless 802.11 a/b/g/n 2,4 GHz / 5 GHz H+ Mobil Etkin Nokta
Çözünürlük 720 x 720
Boyutları (mm) 119 x 66,8 x 10,35mm
Ekran boyutu 3.1 inç
Hafıza & Pil Pil Kapasitesi 2100 mAH çıkarılabilen pil 
Dahili/Harici hafıza 2 GB RAM, 16GB Flash
Bekleme Süresi 14.8 güne kadar bekleme süresi
Konuşma süresi 13.5 saate kadar konuşma süresi (3G)
Kamera & Video 8 MP Arka Kamera
İkinci kamera 2 MP Ön Kamera
Bağlantı Wifi
802.11 a/b/g/n / 2,4 GHz / 5 GHz / H+ Mobil Etkin Nokta
Bluetooth
Bluetooth Desteği, Bluetooth 4.0 Düşük Enerji (LE)
3G
H+ Dört bant LTE 3, 7, 8, 20 Dört Bant HSPA+ 1, 2, 5/6, 8 (850/1900/2100 MHz/900) DC, 42 mbps'de Dört bant EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
NFC

Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası Şartaları

Üyeler 24 ay taahhütle Red Elite üzerine 40 TL, Red üzerine 55 TL, Red Classic üzerine 65 TL, Genç Avantaj Ekstra üzerine 65 TL; 36 ay taahhütle Red Elite üzerine 19 TL, Red üzerine 40 TL, Red Classic üzerine 45 TL ek ödeme karşılığında cihaza sahip olabilecekler.

Son 12 aydır faturalı Vodafone üyesi olan, son 12 aydır "dondurulmuş veya iptal" statüsüne girmemiş olan, son 6 aylık faturaları toplamı en az 150 TL olup son 6 aydır kısıtlandıktan sonraki 5 gün içerisinde faturaları ödemiş olan üyesi kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir.

 Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası kapsamında Vodafone Cep Merkezleri'nden yapılacak satışlarda Vodafone tarafından belirlenmiş olan kurallara uymayan üyeler belirlenmiş 12 aylık bedeli anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla ödeyeceklerdir; abonelerin kendisine ya da aboneyle aynı soyada sahip bir yakınına ait olması gereken kredi kartlarından çekilen bu tutarlar 12 ay süresince eşit olarak faturalarından düşecektir.

Numara Taşıma ile gelen aboneler ve yeni aktivasyon yapan üyeler kampanyadan yalnızca kredi ile yararlanabilecektir. Yeni aktivasyon ile gelen üyeler KK kampanyalardan yararlanabilmeleri için 6 aydır VF üyesi olmaları gerekmektedir.

Kredi kartsız katılma koşullarını sağlamayan üyeler kredi kartlarından 804 TL 12 eşit taksitte çekilecektir.

Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası kapsamında cihazın Vodafone?a maliyeti 1.800 TL?dir. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

İlgili Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası bireysel üyeler için geçerlidir.

Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası süresi Res Classic, Red ve Red Elite için 24 ve 36 ay. Genç Avantaj Extra tarifesi için 24 aydır.

Abonenin seçmiş olduğu tarifenin esasları mevcuttakiyle aynıdır, tarife detaylarına vodafone.com.tr sayfasından erişilebilir.

İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik ücretleri ayrıca ücretlendirilir.

Yurtdışı kulanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.

Vodafone BlackBerry Q10 Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları