Vodafone Engelleri Aşan Mini Tarifesi - Detay

Vodafone'nin başlatmış olduğu Engelleri Aşan Mini Tarifesi sayesinde Engelleri Aşan tarifelerle Vodafone iletişimdeki engelleri kaldırıyor.Engelleri Aşan tarifelerle Vodafone iletişimdeki engelleri kaldırıyor.


Vodafone Engelleri Aşan Mini Tarifesi

Vodafone'nin başlatmış olduğu Engelleri Aşan Mini Tarifesi sayesinde Engelleri Aşan tarifelerle Vodafone iletişimdeki engelleri kaldırıyor.Engelleri Aşan tarifelerle Vodafone iletişimdeki engelleri kaldırıyor.Sizde ihtiyacınıza uygun Engelleri Aşan Mini ya da Midi tarifelerinden birini seçin siz de iletişimdeki engellerden kurtulmuş olun.

Engelleri Aşan Mini

Aylık sabit ücret: 10 TL
Vodafonelularla: 20.000 SMS


Tarifeye Geçiş İçin Gerekli Belgeler :


Diğer operatörden numaranızı taşımanız ya da yeni bir Vodafone faturalı hat almanız durumunda Engelleri Aşan tarifelerine geçiş için standart başvuru belgelerine ek olarak aşağıdaki belgelerden biri gereklidir:

Engelliler için devlet hastanelerinden verilen sağlık raporu

Vodafone bireysel faturalı hat kullanıyorsanız ve tarifenizi Engelleri Aşan Mini ya da Midi olarak değiştirmek istiyorsanız standart başvuru belgelerine ek olarak aşağıdaki belgelerden biri gereklidir :

Engelliler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu

Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı

Engelli Federasyonları, Dernekleri, Vakıflarından Alınan Üye Kartı

Vodafone Engelleri Aşan Mini Tarifesi Detayları

Tarife engellilik oranı yüzde 40 ve üzerinde olan engelli Üyeleri katılımına açıktır.
Yeni üyeler tesis ederek tarifeye katılımda standart başvuru belgelerinin yanı sıra engelli olunduğunu ve engel nedenini belirten aşağıdaki belgelerden biri gereklidir:
Özürlüler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu
Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı
Mevcut üyeleri tarifeye katılımında standart başvuru belgelerinin yanısıra engelli olunduğunu belirten aşağıdaki belgelerden biri gereklidir:
Özürlüler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu
Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı
Engelli Federasyonları, Dernekleri, Vakıflarından Alınan Üye Kartı
Vodafone Engelleri Aşan Mini Tarifesi  ile engellilerin atadıkları veya kendilerine atanan vasiler engelli vasisi olduğunu belirten resmi belgeler ve yukarıda belirtilen belgelerle tarifeye katılım sağlayabilir.
Görüşmeler 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
Ücretsiz yurtiçi şebeke içi görüşme hakkı bir fatura dönemi için geçerlidir. İlgili fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.
Dakika limitinin doldurulması durumunda uygulanan fiyat dakikası KDV ve ÖİV dahil 20 Kr'tur.
Vodafone Engelleri Aşan Mini Tarifesi ileYurtdışını arama, yurtdışına SMS atma, yurtdışında arama ve mesajlaşma, özel servis numaralarına doğru yapılan aramalar ayrıca ücretlendirilir.
Toplu süre ücreti tarifeye yeni geçen abonelerde ilk ay için üyeleri tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak alınır.
Dönem içerisinde yapılan iptal işlemi veya başka bir anlık pakete geçmesi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder.
Bir üyeleri kendi üzerine en fazla 1 adet hattı ile Cep Beraber Mini veya Cep Beraber Midi tarifesinden yararlanabilir. Referans ile tarifelere abonelik yapılamaz.
Pakete ait toplu sürenin bittiğine dair gönderilen bilgi SMS'i, son 48 saat içerisinde yapılan görüşmeleri kapsamayabilir.

Vodafone Engelleri Aşan Mini Tarifesi kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları