Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası - Detay

Vodafone Red farkıyla ile hem iPhone 5c akılı telefona sahip olabilir hem de dilediğiniz faturalı tarife ile birlikte kullanmamın keyfi çıkarabilirsiniz.


Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası

 Vodafone'in başlatmış olduğu iPhone 5c 25TL Kampanyası dahilinde aylık faturanıza 25 TL ödeyerek iPhone 5c 16 GB Vodafone Red sahip olabilirsiniz Vodafone Red farkıyla ile hem iPhone 5c akılı telefona sahip olabilir hem de dilediğiniz faturalı tarife ile birlikte kullanmamın keyfi çıkarabilirsiniz.

iPhone 5c 16 GB Özellikleri

Üretici : Apple
Genel Özellikler
İşlemci
A6 çip
İşlemci
A6 Çip
İşletim Sistemi
iOS 7 İşletim Sistemi
Görüntü & Boyut
Boyutları (mm)
124,4 mm , 59,2 mm , 8,97 mm, 132 gram
Ekran Özellikleri
Retina ekran, 4 inç (diyagonal) geniş Multi-Touch ekran, 326 ppi, 1136 x 640 piksel çözünürlük
Hafıza & Pil
Dahili Hafıza
16 GB
Kamera & Video
Video kayıt
1080p HD video kayıt 30 fps Video kaydederken fotoğraf çekme Yüz algılama
iSight Kamera
8 megapiksel, Otomatik netleme
FaceTime
Bağlantı
Bağlantı
GSM 3G / GPRS / EDGE, HSPA+, 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi
İnternet Kullanımı
3G ile 8 saate kadar, LTE ile 10 saate kadar, Wi-Fi ile 10 saate kadar

Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası Özellikleri
Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Aboneler 24 ay taahhütle Red Elite üzerine 50 TL, Red üzerine 65 TL, Red Classic üzerine 75 TL, Genç Avantaj Ekstra üzerine 75 TL; 36 ay taahhütle Red Elite üzerine 25 TL, Red üzerine 50 TL, Red Classic üzerine 55 TL ek ödeme karşılığında cihaza sahip olabilecekler.

Son 12 aydır faturalı Vodafone abonesi olan, son 12 aydır "dondurulmuş veya iptal" statüsüne girmemiş olan, son 6 aylık faturaları toplamı en az 150 TL olup son 6 aydır kısıtlandıktan sonraki 5 gün içerisinde faturaları ödemiş olan aboneler (abonelik yaşı 36 aydan büyük olup son 6 ay içerisindeki faturalarını son ödeme tarihinden sonraki 15 gün, içerisinde veya abonelik yaşı 36 aydan küçük olup son 6 ay içerisindeki faturalarını son ödeme tarihinden sonraki 10 gün içerisinde ödemiş olan aboneler) kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir.

Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası kapsamında Vodafone Cep Merkezleri'nden yapılacak satışlarda Vodafone tarafından belirlenmiş olan kurallara uymayan üyeler belirlenmiş 12 aylık bedeli anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla ödeyeceklerdir; abonelerin kendisine ya da aboneyle aynı soyada sahip bir yakınına ait olması gereken kredi kartlarından çekilen bu tutarlar 12 ay süresince eşit olarak faturalarından düşecektir. Numara Taşıma ile gelen üyeler ve yeni aktivasyon yapan üyeler kampanyadan yalnızca kredi ile yararlanabilecektir. Yeni aktivasyon ile gelen üyelerin Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası yararlanabilmeleri için 6 aydır Vodafone abonesi olmaları gerekmektedir.

Kredi kartsız katılma koşullarını sağlamayan abonelerin kredi kartlarından 936 TL 12 eşit taksitte çekilecektir.

Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası kapsamında cihazın Vodafone?a maliyeti 2.160 TL?dir. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

İlgili kampanya bireysel üyeler için geçerlidir.

Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası süresi Res Classic, Red ve Red Elite için 24 ve 36 ay. Genç Avantaj Extra tarifesi için 24 aydır.

Üyelerin seçmiş olduğu tarifenin esasları mevcuttakiyle aynıdır, tarife detaylarına vodafone.com.tr sayfasından erişilebilir.

Vodafone iPhone 5c 25TL Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları