Vodafone Red internet Bedava Kampanyası - Detay

Vodafone Red internet Bedava Kampanyasına katılmak için "HEDIYE 1 GB yazıp 3636'ya SMS göndererek kayıt olabilirsiniz.


Vodafone Red internet Bedava Kampanyası

 Vodafone'in başlatmış olduğu Red internet Bedava Kampanyası kapsamında12 ay boyunca her ay 1 GB promosyon kullanım hakkı kazanmaktadır.Mevcut Aboneler "HEDIYE 1 GB yazıp 3636'ya SMS göndererek, yeni hat tesisi veya numara taşıma ile Vodafone'a gelen aboneler ise otomatik olarak kampanyadan yararlanacaktır.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası kapsamında:

Red Classic, Red ve Red Elite tarifelerindeki üyeler, 31.12.2013 tarihine kadar kampanyaya katılmaları durumunda 12 ay boyunca her ay 1 GB promosyon kullanım hakkı kazanacaklardır.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası katılım için herhangi bir taahhüt şartı bulunmamaktadır.

Bu avantajlı kampanya kapsamında dahilindeki 1 GB internet hakkının kullanım önceliği bulunmaktadır.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası hem mevcut üyeler, hem de kampanya katılım tarihinden itibaren son 30 gün içinde numara taşıma veya yeni hat tesisi ile Vodafone'a gelen üyeler yararlanabilir. Mevcut üyeler "HEDIYE 1 GB yazıp 3636'ya SMS göndererek, yeni hat tesisi veya numara taşıma ile Vodafone'a gelen üyeler ise otomatik olarak kampanyadan yararlanacaktır.

Bir müşteri maksimum 1 hattı ile promosyondan yararlanabilir.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer.

Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması ve MERNIS sorgusunun başarılı yapılabiliyor olması gerekmektedir.

Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri tarifede olduğu gibi kampanya limitinden düşer.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası dahilindeki internet kullanım süresi aboneye onay SMS'i geldikten sonra başlar.

Bu avanatjlı kampanya dahilindeki internet hakkı sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası katılan kullanıcıların 3G servisi otomatik olarak açılır.

Üyeler kampanya dahilindeki internet hakkı kullanımdan, cep telefonları 3G destekliyorsa 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirler. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası dahilindeki internet hakkının kullanılabilmesi için telefondaki internet ayarlarının yapılmış olması gerekmektedir.

Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin promosyon koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.Promosyon dahilindeki internet hakkının kullanım hakkına satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.

Fiyatlara (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.


ABONELİK YÖNTEMİ

Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Hizmet Merkezleri üzerinden de üyelik yaptırılabilmektedir.

Mevcut üyeler "HEDIYE 1GB" yazıp 3636'ya SMS göndererek, yeni hat tesisi veya numara taşıma ile Vodafone'a gelen üyeler ise otomatik olarak kampanyadan yararlanacaktır.3636 ya Gönderilen SMS ler bedavadır.

Vodafone Red internet Bedava Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları